Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sunderland heeft na drie biedingen beet: transfersom van vijftien miljoen

Laatste update:

Steve Fletcher heeft bijna zijn transfer naar de Premier League. Sunderland en Wolverhampton Wanderers hebben woensdagavond overeenstemming bereikt over een transfersom van vijftien miljoen euro voor de 25-jarige aanvaller. Het bedrag kan door allerlei clausules nog tot maximaal 17,5 miljoen euro oplopen. Het contract van Fletcher op Molineux liep nog twee jaar door, met een optie voor een derde seizoen.

/

Fletcher bevindt zich reeds in Wearside voor onderhandelingen en een medische keuring. Verwacht wordt dat de clubs donderdag met een officiële mededeling komen. Sunderland zag in de afgelopen weken liefst drie biedingen op de Schots international afgewezen worden, ondanks het feit dat Fletcher een transferverzoek had ingediend. De aanvaller maakte afgelopen seizoen twaalf doelpunten in de Premier League, maar degradeerde desondanks met the Wolves.

Voormalig werkgever Burnley krijgt een deel van de transfersom. Bij de transfer van Fletcher naar Sunderland, in 2010, werd afgesproken dat Burnley vijftien procent zou krijgen van de winst die the Black Cats op de aanvaller maken. Sunderland versterkte zich onlangs met de transfervrije Louis Saha en is verder nog van plan om twaalf miljoen euro te bieden op Matt Jarvis van West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Steven Fletcher is echt geen 17.5 miljoen waard, ik snap echt niet dat ze in de Premier League zoveel geld betalen. Die jongen gaat echt niet het verschil kunnen maken voor Sunderland, ik denk dat hij tussen de 5 en 10 doelpunten gaat scoren, want ze spelen op de counter en daar is Fletcher niet goed in.

22 augustus 2012 om 23:42

je haalt me de woorden uit de mond..

22 augustus 2012 om 23:57

Dat komt omdat binnenlandse transfers altijd heel duur zijn in Engeland , als een speler van hetzelfde kaliber uit het buitenland gehaald kan worden kost dat clubs zeker de helft goedkoper.

Daarom snap ik ook niet dat Liverpool de laatste 2 jaar zo vreselijk veel binnenlandse transfers doet. Downing , Henderson , Adam en Carrol samen zijn iets van 80 miljoen.

Voor een zelfde soort bedrag had je ook Alba , Van Persie , Kagawa , Carzola en Vertonghen kunnen halen (om maar een paar recentelijke transfers te noemen).

23 augustus 2012 om 00:20

Maar zulke spelers moeten ook naar je club willen. Een sunderland of QPR of dergelijke zou ronaldo, ibra,... kunnen betalen maar die spelers zouden natuurlijk nooit naar zo een club willen.

23 augustus 2012 om 00:32

Ik denk meer dat voor Engelse spelers veel meer word betaald dan voor een buitenlander. Downing , Henderson , Adam en Carrol zijn allemaal jonge Engelse spelers, men kijkt tegenwoordig niet meer naar kwaliteit maar naar de afkomst.

23 augustus 2012 om 00:45

Nee natuurlijk niet , die spelers gaan alleen naar de top toe. Dus moet je een weg naar de top creëren. En dat kun je doen op de ''arsenal manier''. Spelers zelf opleiden en gerichte aankopen doen. Maar dit is pure geldverspilling , 17,5 miljoen betalen voor een spits die gemiddeld 11 doelpunten per seizoen maakte. Voor ongeveer hetzelfde bedrag kon je de hele voorhoede van Heerenveen overnemen. Dost , Narsingh en Assaidi waren bij elkaar goed waren voor 50 doelpunten.

23 augustus 2012 om 01:14

Dat is natuurlijk wel een heel ander niveau, 50 doelpunten erdivisie zegt niets over aantal doelpunten in de Epl. Suarez, Kuijt, Alfonso Alves en Kezman scoorden ook enorm veel doelpunten in Nederland terwijl ze in Engeland moeilijk tot scoren komen/kwamen.

Binnenlandse transfers zijn altijd duur in Engeland, is de desbetreffende speler ook nog Engels dan is hij weer 10 miljoen duurder. 'epl proven' noemen ze dat dan in Engeland. Arsenal doet hier bijvoorbeeld niet aan en kan daardoor altijd mooie teams voor weinig geld opstellen maar ook meer 'buitenlandgeorrienteerde trainers doen hier hun voordeel mee.

23 augustus 2012 om 01:55

Kuyt heeft in 284 officiele liverpool wedstrijden 71 goals gemaakt, Dan vergeten we voor de lol maar even de jaren dat hij is misbruikt op de buitenpositie''s omdat ze vaak betere spitsen hadden, Fletcher heeft in 106 ''engelse'' wedstrijden +/- 35 doelpunten gemaakt waarvan 12 in een divisie onder de PL

Suarez heeft in 52 wedstrijden gewoon 21 goals gemaakt voor Liverpool, Dat is zeker niet slecht voor een aanvaller die is overgekomen van een nederlanse club & een speler die uit zijn ritme is gehaalt wegens een schorsing van de FA ook heeft hij al meer dan 10 assist gelevert dus zijn gemiddelde is gewoon uitstekend, Maar ik begrijp waar je op doelt & dat spelers van binnen engeland die zich al bewezen in de PL hebben duurder zijn maar ff serieus zoals hierboven word aangegeven kon je voor dat geld Dost Assaidi & narsingh halen als je de gemiddelde van Fletcher erbij pakt dan kan jij mij niet wijs maken dat deze 3 spelers dat niet zullen evenaren/overtreffen met ze 3en?

Ik begrijp je punt maar ik vind het echt puur wanbeleid, Voor dit geld hadden ze Rasmus Elm Mbokani & nog 2 heerlijke spelers kunnen halen, Puur wanbeleid.

22 augustus 2012 om 23:58

Inderdaad! In dat geval kunnen ze voor 14 miljoen ook een Bony bij Vitesse ophalen, een spits waar je in Engeland vele malen meer aan hebt met een counterploeg, 2 snelle vleugelspelers er omheen, een beer van een aanspeelpunt (die overigens ook in en rondom de 16 zeer, zeer nuttig is) is een garantie voor doelpunten!

23 augustus 2012 om 00:11

Ja ik snap er ook helemaal niks van.. vind het niet zo'n bijzonder speler ...

Maar ik denk dat ik het wel weet ! Namelijk door dat al die PL clubs zo groot zijn en de competitie oook krijgen de clubs meer geld en toeschouwers dan bijvoorbeeld de Eredivisie. Door dat kan iedereen veel geld uitgeven (niet dat het gezond is ofzo) waardoor ze ook zoveel betalen voor spelers. 10 miljoen uitgeven in de PL is al 3 miljoen in de Eredivisie. En 16,5 miljoen voor Sulejmani in de eredivisie is als 50 miljoen voor Torres in de Pl(voorbeeld)

23 augustus 2012 om 00:39

Het is gewoon slecht scouten vandaar dat ze maar liever dichter bij huis zoeken. Veel clubs daar moeten een voorbeeld nemen aan Newcastle en Swansea die wel naar het buitenland durven kijken en/of goedkoop jonge Engelse spelers halen. Newcastle had het een aantal jaren geleden ook niet al te breed meer en heeft zich nu weer teruggevochten.

23 augustus 2012 om 01:36

voor 15 miljoen kan je ook wel en betere spits halen zeg! zonde dit is echt geld verspilling....

Veelste veel geld als je mij vraagt. Vind hem niet eens iets bijzonders. Deed het aardig bij the Wolves maar is echt niks. 15 mil is veel geld als je het mij vraagt en vooral voor Fletcher.

En dan vindt men het gek dat Wenger in het buitenland kijkt om voor dezelfde prijs Cazorla op te halen, zucht..

Zo'n prijs slaat toch helemaal nergens op. Het is tegenwoordig echt gekkenwerk om Britten te kopen, je kan ze veel beter zelf opleiden of anders in het buitenland kijken.

22 augustus 2012 om 23:37

De enige prijs voor een Britse speler die extreem hoog was en het waard was Rooney. Voor de rest maken ze hun tranfersprijs nooit waar. Kijk maar naar Bent 21 miljoen euro voor 9 doelpunten.

23 augustus 2012 om 00:19

AOC is hard op weg om zijn transfersom waar te maken, Bale heeft zijn transfersom al waargemaakt, dus het kan wel. Maar britse spelers zijn gewoon belachelijk duur.

23 augustus 2012 om 00:22

Er zijn er wel meer hoor. Ferdinand, cahill, jones, lampard,,..waren ook duur. Van sturridge en a.cole weet ik de prijs niet. Er zullen nog wel spelers zijn.

23 augustus 2012 om 00:43

Bale was maar 7 miljoen pond, dat is nog vrij goedkoop achteraf gezien als je hem toch wil vergelijken met Bent.

23 augustus 2012 om 00:04

Het succes van de Premier League dreigt het Britse voetbal te wurgen. Men wil liever niet aan de concurrent verkopen en vraagt daarom een belachelijk hoge prijs. Voor een soort gelijk bedrag haal je 2 buitenlanders op die minstens even goed zijn. De enige reden waarom goede Engelse spelers in de Premier League nog van clubs wisselen is omdat Liverpool en nu ook weer Sunderland nog altijd niet door hebben dat het meer loont om spelers uit het buitenland weg te halen.

23 augustus 2012 om 00:41

Arsenal mag je eigenlijk niet met een Sunderland vergelijken want een Cazorla zou nooit overwegen om naar Sunderland te gaan. Je mag Sunderland wel weer vergeljken met hun buren in Newcastle en daarbij vergeleken staan ze er wel heel bleek op inderdaad qua transferbeleid.

Huh? De winst die The Black Cats zouden maken op de verkoop Fletcher?

23 augustus 2012 om 00:35

Ja klopt inderdaad niet. Ze hebben het over Sunderland wat dus klopt qua bijnaam, maar ze bedoelen dus Wolverhampton want hij ging daar heen in 2010 en dus niet naar Sunderland waar hij nu pas naar verhuisd.

OFF : De website van Spartak Moskou is gehackt door Turkse hackers wegens het in de fik steken van de Turkse vlag.. Misschien interessante nieuws om een topic over te maken :P

Waarom blijven alle engelse ploegen zo achtelijk veel betalen onderling voor middelmaat?

Waarom blijven alle engelse ploegen zo achtelijk veel betalen onderling voor middelmaat?

22 augustus 2012 om 23:40

Jouw club is daar een meester in

Het PL zit zo vol met buitenlanders dat een goede Britse speler erg duur is geworden. Elke club wilt zo'n speler omdat ze natuurlijk een beetje nationalistisch uit zien. Maar goed mijn club is het ergste van alle soort de eerste club die geen enkele Engelse speler opstelde.

23 augustus 2012 om 00:52

Ik wou al zeggen, wel meten met 2 maten

Wenger heeft het een beetje gehad met de franse croissants en gaat tegenwoordig meer voor de spaanse tapa's (cazorla, Arteta, etc )

22 augustus 2012 om 23:42

Snap het ook niet.

Downing en Caroll bij jullie. Henderson ook nog enigzins (nog niks bewezen, alle 3 niet)

Na 1 leuk jaartje die Allen bij jullie opeens ook. Een Welshman dan wel, maar wel een Brit.

Liverpool is er mede verantwoordelijk voor. Snap niet waarom. Al denk ik dat Allen het uiteindelijk wel waard wordt!

22 augustus 2012 om 23:51

Het is heel eenvoudig, ook de Engelse zijn een chauvinistisch volk die graag hun eigen spelers zien spelen. Daarom heeft een Engelse speler direct een marketing technische meerwaarde tov. bijvoorbeeld een Fransman en is dus economisch gezien veel meer waard. Vandaar de prijs meteen omhoog schiet.

En dan krijg je inderdaad rare situaties waarin Suarez goedkoper is dan Caroll, waar wij op het vasteland werkelijk niets van begrijpen (ik dus ook niet).


23 augustus 2012 om 00:22

Ja ik weet het bij Liverpool gebeurd het extreem. Maar we zijn daar lang niet de enige in.dit is hiervan een voorbeeld. Somagunner heeft wel gelijk denk ik. Nationalisme viert hoogtij daar. Als je een engelsman bent en je kan een bal raken dan ben je binnen.

22 augustus 2012 om 23:52

Het is wel opvallend dat het meestal de ''wanhopige'' clubs zijn die teveel geld betalen. Clubs die een slecht seizoen dreigen te gaan draaien, clubs die er net een slecht seizoen op hebben zitten of clubs die perse een stap hogerop willen maken.

Dat de engelse clubs gewoon zoveel geld hebben en ook niet erg nuttig uitgeven.

ARE YOU F*king Kidding ME ? 17 miljoen voor hem voor 10-12 goals dan ben je letterlijk gestoord . Er zijn betere spitsen die zoveel kosten he .abel hernandez , loic remy ,berbatov,milito,fabio Quagliarella en hernanes scoort ook goals domme zet

22 augustus 2012 om 23:40

Alleen denk ik dat uit dat rijtje wat jij noemt geen enkele speler naar Sunderland wilt! Dat is ook nog eens een verschil! Ze hadden die Gyan nooit moeten verkopen. Goede speler was dat zeg!

22 augustus 2012 om 23:43

Maar salaris speelt wel een rol nu

22 augustus 2012 om 23:51

Salaris speelt een rol? Natuurlijk. Maar wie van die bovenstaande spelers wilt nu naar een club als Sunderland.

Hernandez speelt bij Palermo, mooi weer, goede partner in Miccolli, Mooie club!!
Berbatov speelt bij United en kan naar diverse grote clubs (groter dan Sunderland, die betalen miss nog wel meer dan Sunderland)
Milito gaat niet weg bij Inter, en zo wel, niet naar Sunderland. Verdient fortuin
Quagliarella speelt bij Juventus! Topclub in Italië, gaat daar echt niet weg voor Sunderland!

Remy en Hernanes bij Marseille en Lazio, gaan ook echt niet weg voor Sunderland!

22 augustus 2012 om 23:53

Remy is wel bereid om naar een pl te gaan zei hij zelf bij een middelmaat team om zo bij een topteam te spelen

22 augustus 2012 om 23:53

Remy is wel bereid om naar een pl te gaan zei hij zelf bij een middelmaat team om zo bij een topteam te spelen

23 augustus 2012 om 00:25

Sunderland is geen lachertje hoor. De stap van bijv. Marseille naar Sunderland is helemaal niet slecht voor zo'n speler eigenlijk. Je komt bij een club die aardig meedraait in de beste competitie ter wereld en kan zo gemakkelijker indruk maken bij clubs als United, Arsenal, Chelsea.

23 augustus 2012 om 01:13

Alleen speelt bij bij Marseille zo goed als altijd (bijna altijd) Champions League en speel je dat bij Sunderland nooit. Denk daat je toch het hoogst haalbare wilt spelen. Sowieso, indien Remy naar de PL komt, is het een top 5 club! Die man is echt goed!

Absurd veel voor zon middelmaat. Enige wat ik hierop kan zeggen is dat de clubs elkaar rijk willen maken en het geld in Engeland willen houden ofzo? Meer kan ik hier niet op zeggen. Weet niet eens of Steven Fletcher nou echt zo'n toegevoegde waarde is voor Sunderland. En dat voor 17,5 miljoen.

Daar heb je Podolski & Cazorla al bijna voor (ongeveer dat geld) en zelfs een Giroud!

Dan te bedenken dat vpersie met 1 jaar contract minder, nog maar rond de 25 a 30 miljoen opleverde. En vpersie is wel een klasse of 10 beter dan deze man!

22 augustus 2012 om 23:41

Toegevoegde waarde is het sws, alleen voor dat bedrag had je veel beter kunnen halen.

Dit gaat echt helemaal nergens over. Wat je van dat geld had wel niet had kunnen kopen...

Goede speler, alleen veel te veel voor betaald.

Verder was dit geloof ik al de hele dag zo'n beetje bekend, dus beetje laat xd

Ps: Zover ik weet is Sunderland niet bezig met Jarvis, maar met A.johnson, Rose, Dempsey, Jenas & Strinic. Als de transfer van Johnson niet lukt is het alternatief Mcgeady.

22 augustus 2012 om 23:47

Dempsey is te goed voor Sunderland .bij Arsenal en Liverpool daar hoort hij die gerucht van Clint is mss een Fabel
Bron?

Veel te veel geld voor deze speler, met zo'n geld kun je jonge spelers halen uit het buitenland. Ze hadden beter de OS beter gevolgd daar bij Sunderland, er zaten toch wel een paar aardige jonge spelers tussen die ze voor een laag bedrag konden halen. Snap de laatste tijd die bedragen niet die in England betaald worden voor spelers, zie Carrol 40 miljoen en nu weer dit.

Echt belachelijk hoeveel er altijd zoveel geld wordt betaald voor Britten. Gaat er in de PL een regel gelden van een maximaal aantal buitenlanders? Want in dat geval is het enigszins te rechtvaardigen maar ik snap er helemaal niks van.

@VZ Matt Jarvis speelt voor Wolves en niet bij West Ham.

Jammer, we hadden 'the Fletch' graag gehouden..
Het is zeker geen verkeerde speler voor Sunderland hoor!

22 augustus 2012 om 23:51

maar is hij 17 miljoen waard

22 augustus 2012 om 23:57

Daar zegt Jez Moxey natuurlijk geen nee tegen ;.
nou, 17 miljoen 'waard', dat bedrag krijgen we.
nu hebben we nog onze Doyle, Seb, Sigurdarson en Nouble. Klinkt opzich niet slecht voor Championship. Nu moeten we nog wel een opvolger vinden voor Fletch

23 augustus 2012 om 02:01

Dat ze daar nou nog wat geld in zouden willen pompen zou ik nog kunnen begrijpen (jarvis).. Een uitstekende buitenspeler met een heerlijke voorzet! 15 miljoen voor Fletcher is natuurlijk belachelijk maar vanuit jullie oogpunt een werelddeal.

Dat kan toch niet 12 miljoen betalen voor Jarvis terwijl Jarvis voor de wolves speelde vorig jaar

22 augustus 2012 om 23:59

Jarvo is toch wel een heerlijke speler hoor. Ik vind het niet gek dat West Ham interesse heeft. En nee. Sunderland zit niet achter Jarvis aan, dat is West Ham.

Pffff 17 miljoen voor zo'n middelmatige speler?? Ik weet niet hoevaak ik snachts van die herhalingen heb zitten kijken van de PL. En ook van de Wolves en ik me dan afvroeg waarom ik alweer aan het kijken was.... Geen speler die er boven uitsteekt het is grouwe middelmaat wat er verkocht wordt voor zoveel geld.

Mooie deal, ik schat hem rond de 25 miljoen waard als je naar de markt kijkt. Prima transfer.

23 augustus 2012 om 01:49

Wat een onzin. Als je naar de markt kijkt is die nog niet eens 5 miljoen waard. Alleen bij binnenlandse transfers in engeland komt daar nog 10 miljoen extra bij

17,5 voor f-cking Steven Fletcher? Wat voor een beleid voert Sunderland eigenlijk? Met dat geld kun je Loïc Remy van Marseille halen als je er nog 2,5 bij doet.

Wolves kocht vorig seizoen Roger Johnson voor 7 miljoen, een verdediger, en dan dacht ik dit is gestoord. Die degradeerden. Nu doet Sunderland hetzelfde. Wat een beleid zeg. Niet dat ik ze zie degraderen, ze hebben een goede keeper.

23 augustus 2012 om 11:59

Johnson was daarvoor bij Birmingham echt goed hoor. Een simpele mannetjesputter, maar wel een goede (en britse). Fletcher vond ik ook altijd een goede allround spits. Sterk, niet traag, koppen, afwerken, goed linkerbeen. Enkel vaak geblesseerd en zeker niet geschikt voor een counterploeg. Wel prima voor een middenmotor (mss subtopper) die over de flanken spelen. Maar 17 mil is natuurlijk 7 miljoen te veel betaald.

17.5 Miljoen? En dan te bedenken dat Kagawa nog goedkoper was! Wat een koopje

23 augustus 2012 om 04:32

En Cazorla was ook ongeveer rond die prijs.. Sunderland is niet egt slim als je het mij vraagt. Als ze nou iemand uit de buitenland hadden ze veel minder betaalt en misschien zelfs nog een betere spits.

Dat Sunderland vorig jaar Gyan lieten lopen begrijp ik nog steeds niet. Die kerel was goed voor doelpunten en acties, dan had je dit gigantische bedrag ook niet hoeven te investeren.

PS. Matt Jarvis van West Ham? Jarvis is ook van Wolves.

23 augustus 2012 om 12:03

Gyan is een grote geldwolf. En kon zich nooit aarden in het noorden van Engeland. Sunderland wou hem graag behouden maar het was Gyan die graag weg wou en niet meer wou spelen voor Sunderland. Vond het ook een opmerkelijke besluit van hem.

23 augustus 2012 om 12:16

Afrikaanse spelers kunnen moeilijk zijn om in je team te hebben, je moet er wel tijd en energie in steken om het te laten werken. Gyan is te snel laten gaan, hoewel ik niet exact weet wat er is gebeurt natuurlijk. Het klinkt voor mij gewoon onbegrijpelijk om zo snel afscheid te nemen van zo'n speler, ik was groot fan van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren