Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uiterst pover Sparta laat zich lelijk te kijk zetten door ADO Den Haag

Laatste update:

ADO Den Haag heeft zich woensdagavond geplaatst voor de laatste zestien in het TOTO KNVB Bekertoernooi. De ploeg van Darije Kalezic was in eigen huis met 2-0 te sterk voor Eredivisionist Sparta Rotterdam. Daryl van Mieghem en Joel Ideho verzorgden de doelpuntenproductie.

Deze week gingen de gedachten massaal terug naar het bekertreffen tussen ADO en Sparta uit 2020, toen doelman Luuk Koopmans raak kopte namens de thuisploeg en ADO daarmee in het bekertoernooi hield. De Hagenaars wonnen het duel uiteindelijk na strafschoppen.

Diezelfde Koopmans staat tegenwoordig onder contract bij Fortuna Sittard, dat zich dinsdag niet liet foppen door eerstedivisionist FC Eindhoven (0-2). Het onderonsje tussen ADO en Sparta werd wél gewonnen door de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Het duel was amper vijf minuten oud toen Van Mieghem een rebound tegen de touwen schoot. De buitenspeler zag ploeggenoot Sacha Komljenovic in eerste instantie nog op Nick Olij stuiten. De doelman van Sparta had vervolgens op de poging van Van Mieghem geen schijn van kans.

Sparta deed voetballend niet onder voor ADO, maar werd slechts sporadisch gevaarlijk voor het doel van de club uit de Hofstad. De beste kansen waren voor Van Mieghem, die eerst de paal raakte en vervolgens in de handen bij Olij schoot.

In de tweede helft nam Sparta meer risico, wat leidde tot een aantal schietkansen. Joshua Kitolano schoot echter wild over, terwijl Djevencio van der Kust in kansrijke positie eveneens net over mikte.

ADO beperkte zich in het laatste kwart tot verdedigen, maar sloeg in de omschakeling genadeloos toe. Drie minuten voor tijd maakte Ideho aan alle onzekerheid een einde door prachtig raak te schieten in de linkerbovenhoek: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd Hagenezen, toch een mooiere ploeg door naar de volgende ronde en op deze manier liggen veel eredivisieteams er vroeg uit

Ja of ADO was ook gewoon wel echt sterk. Dit kan wel eens een heel lekker seizoen gaan worden zeg, had ook gwn in de eerste helft al 3/4 - 0 kunnen staan🥹 Er staat echt een team dit jaar, Van der Sande, Van Mieghem, Henki, Asante, Sürmeli en Ideho als pinchitter. HEERLÛK 🔰

20 december 2023 om 22:14

Helaas verspeel je teveel punten tegen laagvliegers in de kkd

20 december 2023 om 22:51

Surmeli een heerlijke speler. Mooi om te zien dat hij er met een omweg gewoon staat. Ze kunnen nog wel hoge ogen gooien dit seizoen!!

20 december 2023 om 23:56

Ja Sürmeli verdient dit echt, altijd een getalenteerde jonge geweest en om hem zo via een omweg te zien schitteren bij Ado; schitterend!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren