Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United stuurt 'concurrent' De Gea en Lindegaard weer tijdelijk weg

Laatste update:

Ben Amos wordt opnieuw verhuurd door Manchester United. De doelman, die in het afgelopen seizoen derde keus was achter David de Gea en Anders Lindegaard, speelt in het nieuwe seizoen in de Championship. Hull City maakt dinsdag op de website van de club melding van de komst van Amos, die tot de zomer van 2013 gehuurd zal worden van United.

Voor de 22-jarige keeper is het niet de eerste keer dat hij Old Trafford tijdelijk moet verlaten. Amos werd in zijn loopbaan al eerder verhuurd aan Peterborough United, Molde FK en Oldham Athletic, maar zat in het vorige seizoen wel bij de selectie van Sir Alex Ferguson. Amos was derde keeper in het elftal dat uiteindelijk als tweede eindigde in de Premier League, achter Manchester City.

Amos keepte slechts een competitiewedstrijd, thuis tegen Stoke City, en United verlengde onlangs zijn aflopende contract met drie jaar. De keeper ligt dus nog toch medio 2015 vast bij de Engelse recordkampioen, maar zal volgend seizoen zijn wedstrijden gaan spelen voor Hull City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze keeper eigenlijk niet, maar als hij nog ergens vast wil keepen moet hij weg bij United.
De Gea staat namelijk bekend als een groot talent evenals Lindegaard.
Persoonlijk vind ik Lindegaard zelfs beter, maar dat is mijn mening.

31 juli 2012 om 19:36

lindegaard is ook wel een aantal jaar ouder als De Gea, maar een verhuur is voor Amos een goede optie om toch wedstrijd ritme te hebben en misschien kan hij dan nog de concurrentie een keer aan gaan met beide keepers. (al verwacht ik dit niet)

31 juli 2012 om 19:48

Lindegaard was wat zekerder dit seizoen. De Gea moest erg wennen en zijn zwakke punt kwam telkens boven, de hoge bal van de zijkant. Maar in potentie is De Gea echt een stuk beter dan Lindegaard. Zijn reflexen op de lijn zijn van wereldniveau en wanneer hij de hoge ballen onder controle krijgt groeit hij door naar niveau Casillas denk ik.

Over Amos ben ik nooit echt zo enthousiast geweest. Vind het wel redelijk, maar denk niet dat hij ooit het niveau van United zal hebben.

En toch zie ik vrij veel potentie in deze keeper. Had zelf gehoopt dat ze de Gea niet hadden aangetrokken en deze jongen op den duur eerste keeper hadden laten worden, want hij heeft het in mijn ogen zeker in zich.

Hoop dat hij zich behoorlijk goed ontwikkeld bij Hull City om vervolgens een geduchte concurrent te worden van de Gea.

Jongens jongens jongens alsof die De Gea het zo fantastisch doet bij MAN U?

31 juli 2012 om 20:20

Ik blijf er nog steeds bij dat ze Stekelenburg hadden moeten aantrekken ipv de Gea

31 juli 2012 om 21:07

Ik denk het niet! Het is logisch dat De gea het in het begin niet goed deed hij moet aan de club wennen en aan het land. Alleen echte toppers staan er meteen. Ze hadden De Gea ook beter kunnen halen toen Edwin van der Sar er nog was gewoon om hem aan de club te laten wennen. Deze jongen was ook gewoon de 3e beste keeper van spanje toen hij bij atletico zat. Ook op de olympische spelen deed hij het heel goed.

31 juli 2012 om 20:43

Toch wel hoor...
Heeft in het begin wat foutjes gemaakt, maar was in de tweede seizoenshelft toch de beste keeper in de competitie vond ik. Heeft een pak punten gepakt voor United in die maanden. En daarnaast zal hij ook enkel nog verbeteren.

En Stekelenburt, Bloedworst? Hahaha! Die komt nu nog niet aan het niveau van De Gea ondanks dat hij een pak meer ervaring heeft. Wat zal dat dan in de toekomst zijn...

Waarom gaat hij niet naar een club opzpek waar hij wekelijks speelt en niet telkens verhuurd worden aan clubs..

Mensen die de gea bekritiseren hebben hem duidelijk niet gezien de tweede seizoenshelft, want daarin was hij de beste keeper van de PL. Het aanpassen duurde even, maar de hoge ballen heeft hij nu prima onder controle en zijn reflexen zijn zelfs van wereldniveau. Nee hoor dit is een topper, en een wereldkeeper in de wording

De Gea word de nieuwe Casillas naar mijn gevoel

Die derde keeper kan beter naar een andere club gaan waar hij elke week in de basis staat is veel beter voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren