Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma en Newcastle United bevestigen transfer verdediger

Laatste update:

Mapou Yanga-Mbiwa blijft langer aan AS Roma verbonden. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Newcastle United en bij die deal werd afgesproken dat Roma de verdediger moest kopen, wanneer hij twintig wedstrijden voor de club zou spelen. Dat aantal is bereikt: Yanga-Mbiwa speelde zondagavond tegen Fiorentina zijn twintigste duel voor Roma en blijft dus in Italië.

/

Roma moet zeven miljoen euro betalen voor Yanga-Mbiwa, die tot dusver veertien competitiewedstrijden, vijf Champions League-wedstrijden en een bekerwedstrijd speelde voor i Giallorossi. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen de 25-jarige verdediger zal gaan tekenen in het Stadio Olimpico.

Yanga-Mbiwa speelde jarenlang voor Montpellier, voordat hij in januari 2013 naar Newcastle vertrok. In Engeland kwam de verdediger tot 37 competitiewedstrijden; een vaste basisplaats bij the Magpies had Yanga-Mbiwa niet. Tegen Fiorentina kon de Fransman niet voorkomen dat Roma punten verspeelde.

Update 27 januari 17.42 uur - AS Roma en Newcastle United bevestigen transfer verdediger
Het was na zondagavond eigenlijk al bekend, maar Mapou Yanga-Mbiwa blijft definitief speler van AS Roma. De verdediger speelde tegen Palermo zijn twintigste wedstrijd voor de Italianen, die daardoor verplicht werden om de optie tot koop in het huurcontract te lichten. Het is nog altijd niet duidelijk voor hoeveel jaar Yanga-Mbiwa tekent in het Stadio Olimpico.

Mapou Yanga-Mbiwa is een goede speler voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha deze man is echt middelmatig. Erg onrustig aan de bal en oh zo onzeker ... Ik begrijp niet waarom Rudi Garcia niet voor Astori kiest. Als Castan terug komt krijgt hij sowieso die basisplaats, maar ik weet niet hoelang dat gaat duren. Ik ben benieuwd hoeveel speeltijd Mbiwa volgend jaar krijgt, ik denk niet veel want ook Romagnoli komt terug van Samp die het daar zeker niet onverdienstelijk doet.

26 januari 2015 om 00:11

Die Romagnoli zie ik volgend jaar wel in uitgroeien tot een basisspeler. Vind hem dit seizoen een goede indruk maken, het talent druipt er werkelijk vanaf.

26 januari 2015 om 00:13

En hij heeft zn naam mee

laat Garcia maar rommelen beter voor Juve!

Dit is echt 1 van de matigste cv's van Roma dit seizoen. Jammer dat ze zoveel geld moeten betalen.

26 januari 2015 om 09:50

zelfs wesley Hoedt is beter

2 woorden: Weggegooid Geld

Wat een geweldig slechte tekst. Eerst speelde hij tegen fiorentina zijn 20ste wedstrijd. Dan staat er een stuk verder in de tekst tegen Palermo speelde hij zijn 20ste wedstrijd.
On: bruikbare centrale verdediger, die ook niet veel kost

Eerst 20ste wedstrijd tegen fiorentina en in de update staat Palermo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren