Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil in Rome laten zien dat de Premier League een foute keus was’

Laatste update:

Mapou Yanga-Mbiwa rondde afgelopen week zijn tijdelijke overgang van Newcastle United naar AS Roma af. De 25-jarige verdediger speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor de Serie A-club, die de Frans international voor 30 juni 2015 voor vijf miljoen euro kan overnemen.

/

Yanga-Mbiwa ging anderhalf jaar geleden van Montpellier naar Newcastle United; een overgang waar hij achteraf spijt van heeft. “In Engeland is het niet echt gelukt. We hadden niet dezelfde visie over bepaalde dingen, of wellicht wist ik mij niet aan te passen. Ik hoop dat ik slaag in Rome. Ik wil hier laten zien dat de Premier League min of meer een foute keus was.”

Newcastle United maakt hoe dan ook een fors verlies op Yanga-Mbiwa, die voor ruim tien miljoen euro werd aangetrokken. Na het signeren van een contract tot medio 2018 kwam de verdediger, goed voor drie A-interland, tot 46 officiële duels voor the Magpies.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is hij niet die verdediger die het been van nasri vorig seizoen praktisch over trapte?

4 september 2014 om 23:33

Ja dat klopt.

Gervinho had precies hetzelfde probleem. Hoop dat ie zijn oude vorm weer kan terugvinden.

Hij staat toch nog officieel bij Newcastle onder contract. Niet netjes om te zeggen dat ze verschillende visies hebben.

Verdedigen kan deze vent zeker wel. Bij montpellier scheen die echt grandioos te zijn. Er zaten ook meerdere topclubs achter hem aan, maar hij koos juist verstandig voor Newcastle. Je weet nooit waar het aan ligt dat het daar niet is gelukt. Misschien het klimaat, de sfeer, heimwee. Hopen dat die het in Rome weer laat zien.

4 september 2014 om 23:09

Hoezo is het niet netjes om dat te zeggen? Hij valt de club verder op geen enkele manier af, legt de 'schuld' nog deels bij zichzelf neer. Als het al te ver gaat om te zeggen dat ze verschillende visies hebben, weet ik ook niet wat nog wel kan. Moet hij dan maar zeggen dat het allemaal geweldig was terwijl dat blijkbaar niet zo is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren