Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk helpt Liverpool met knappe goal; veel frustratie bij Arsenal

Laatste update:

Liverpool heeft zondagmiddag een ruime overwinning geboekt in de Premier League. Op bezoek bij Crystal Palace was de ploeg van manager Jürgen Klopp met 1-3 te sterk. Er was een belangrijke rol weggelegd voor Virgil van Dijk, die met een rake kopbal voor de 0-1 zorgde. Dankzij de driepunter verkleinen the Reds, die in 22 wedstrijden 48 punten verzamelden en tweede staan, het gat tot koploper Manchester City (57 uit 23) tot negen punten. Arsenal raakte tegelijkertijd verderop achterop bij de kop van de Premier League, omdat de ploeg van Mikel Arteta zich stuk beet op Burnley: 0-0.

Crystal Palace - Liverpool 1-3
Bij Liverpool kon Van Dijk zoals gebruikelijk rekenen op een basisplek. Ten opzichte van het gewonnen EFL Cup-duel met Arsenal (0-2) voerde Klopp twee wijzigingen door. Alisson Becker keerde terug onder de lat ten koste van Caoimhin Kelleher, terwijl Alex Oxlade-Chamberlain op de rechtsbuitenpositie de voorkeur kreeg boven Kaide Gordon. Aan de overzijde moest Jaïro Riedewald genoegen nemen met een plek op de bank. Vanaf het eerste fluitsignaal ging Liverpool op zoek naar de openingstreffer, die al in de achtste minuut gevonden werd.

Andrew Robertson mocht een hoekschop trappen vanaf de linkerkant. De linksachter bezorgde een strakke bal bij de eerste paal, waar Van Dijk na een loopactie vrij kwam te staan en met een ferme kopbal de 0-1 aantekende. Ook na het openingsdoelpunt bleef Liverpool de bovenliggende partij. In de twaalfde speelminuut Oxlade-Chamberlain en teruglegbal van Robertson de juiste richting op te sturen; een klein kwartier later ontbrak het bij Roberto Firminio aan scherpte in de afronding. In de 32ste minuut was het wél raak voor Oxlade-Chamberlain.

Wederom was er een sleutelrol weggelegd voor Anderson, die de bal vanaf de linkerkant bij de rechtsbuiten van dienst op de borst legde. Hoewel de aanname niet perfect was, kreeg Oxlade-Chamberlain voldoende tijd en ruimte om ter hoogte van de vijfmeterlijn af te ronden: 0-2. Nadien werd Crystal Palace wakker en zorgde men tot zeker tweemaal toe voor gevaar, al zou de aansluitingstreffer voor rust niet meer vallen. In het tweede bedrijf vond de thuisploeg de 1-2 alsnog. Tien minuten na de hervatting scoorde Odsonne Edouard op aangeven van Jean-Philippe Mateta.

In de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd kwam hengelde Liverpool de zege definitief binnen. Diogo Jota werd gevloerd in het zestienmetergebied door Joel Ward, waarna arbiter Kevin Friend, overigens na het bekijken van de videobeelden, een strafschop toekende aan de bezoekers. Fabinho schoot op overtuigende wijze raak: 1-3.

Arsenal - Burnley 0-0
Ondanks een enorm optisch overwicht slaagde Arsenal er in eigen huis moeizaam in om openingen te vinden tegen het gegroepeerde Burnley. Na twintig minuten zag Martin Ödegaard een kansrijk schot gepakt worden door Nick Pope, waarna de rebound van Alexandre Lacazette werd geblokt. Op slag van rust gaf Bukayo Saka een schot richting tweede paal niet genoeg curve mee om doel te treffen.

Arsenal kwam ook na rust slechts mondjesmaat in scoringskans. Ödegaard, die het uitduel met Burnley eerder dit seizoen met een vrije trap besliste, schoot dit keer vanuit een standaardsituatie op het dak van het doel. Emile Smith Rowe miste van een meter of elf na een slim genomen hoekschop, terwijl Lacazette even later na een goede voorbereidende actie van Smith Rowe naast mikte.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Moeizame overwinning waar de eerste helft volledig voor liverpool was en de 2e helft volledig voor palace.
Het leek wel alsof we er geen zin meer in hadden de 2e helft maar gelukkig krijgen we uiteindelijk eens de var mee met een penalty die geen penalty was


Verder credits naar alisson vandaag wat een geweldige keeper en met afstand als je puur het keepen zelf kijkt de beste van de wereld

Wat een heerlijke kopbal van Virgil zeg en mooi om te zien dat Liverpool de overwinningen ook over de streep trekt zonder Salah & Mané.

Alisson heeft daar een paar goede reddingen verricht!
Verder was het echt een goedkope pingel, Jota ging meer naar de keeper toe op het moment dat hij daar had dat hij eraan kwam om vervolgens er een mooie showtje van te maken!
Verder wel verdiende overwinning daar niet van.
Vind het knap dat Liverpool het zonder Mane & vooral Salah het alsnog goed doen voorin..

Arteta kan wel als een debiel langs de kant staan te schreeuwen, maar zijn team speelt zo slecht. De spitsen staan op het middenveld, Holding moet voor de opbouw zorgen en hij pleegt roofbouw op onze jonge spelers als Saka en Martinelli. Daarnaast hebben Tierney Holding Gabriel en Laca (heeft hij dit jaar al gescoord?) het niveau niet. De oplossing is niet makkelijk, hoe pijnlijk het ook is, de Top4 komt ze niet toe. En o ja, Ben White voor 60 miljoen halen, dan ben je rijp om te worden opgenomen. Ramsdale deed het een tijdje leuk, maar is een zenuwachtige onzekere keeper geworden. Wat een drama. Zo dat lucht op

23 januari 2022 om 17:13

Tierney en Gabriel hebben het niveau niet? En waarom heb je kritiek op White, heb je Holding zien spelen vandaag op zijn positie? Kan niets met de bal, White kan tenminste tussen de linies spelen.

We hebben een spits nodig maar we misten duidelijk een partner naast Lokonga. Wanneer Xhaka en Partey terugkomen met White op zijn plek en Tomi zul je zien dat het spel veel beter is.

23 januari 2022 om 17:19

Een partner naast Lokonga? Wat dacht je van een vervanger voor Lokonga. Die jongen komt echt nog veelste kort voor Arsenal. Verder heb je natuurlijk gelijk dat Tierney, Gabriel en White vaak een goed niveau halen.

23 januari 2022 om 17:20

Klopt die Schot doet erg zijn best maar dat is vooral zijn gebrek aan kwaliteit compenseren. En waarom kritiek op White? Je hebt de wedstrijd zeker niet gezien

23 januari 2022 om 17:24

White speelde niet op zijn natuurlijke positie. Hij werd gehaald voor zijn opbouwende kwaliteiten.
Ik ga hem niet afbranden omdat hij 3e keuze is voor de rechtsback positie.
Tierney had een mindere wedstrijd maar hij heeft in genoeg andere wedstrijden laten zien dat hij het niveau wel aankan.

23 januari 2022 om 18:00

Ach joh Broma, wat een overdreven geneuzel van jou zeg.. Dit was een bagger wedstrijd inderdaad, maar waarom dan weer zo overdreven generaliseren naar zogenaamd de kwaliteiten van spelers? Gabriel is gewoon een goede verdediger. White speelt dit seizoen ook goed, maar vandaag niet (maar wat verwacht je van hem op rechtsback dan?). Tierney is gewoon een goede back man, overdreven gelul. 1 mindere pot en hij is gelijk niks volgens jou.

Pure frustratie merk ik, maar richt dat lekker op het spel vandaag in plaats van wat anders.

De basis 11 van Arsenal is oké nu, al zijn er verbeteringen nodig op Xhaka en Laca. Het probleem is dat we gewoon niks buiten die basis 11 hebben.

23 januari 2022 om 18:11

Jij mag het geneuzel vinden maar ik zie Arsenal uiteindelijk graag als een topclub. Helaas voldoen de genoemde spelers niet aan het niveau. Jij vindt blijkbaar van wel, voorlopig hebben de laatste jaren bewezen dat ze dit niet zijn. Blijf de kop maar in het zand steken.

23 januari 2022 om 18:26

Ach wat een dooddoeners man. Ik zie Arsenal ook graag als topclub uiteraard. Kun je wel zo stoere uitspraken doen, maar die slaan nergens op.

Tierney heeft al meer dan genoeg goede wedstrijden voor ons gespeeld en is een goede moderne back. Maar nee, orakel Broma vindt hem niks. Gabriel idem. Moet alleen net zoals iedereen constanter worden. En White ook. Guess what? Al die spelers zijn nog jong.. Na 1 mindere pot kom jij dan gelijk met conclusies dat ze niet voldoen. En nee, als je ze vergelijkt met spelers als Van Dijk, Kimmich etc voldoen ze uiteraard niet. Maar willen die bij ons spelen op dit moment? Nee.

Moeten we nieuwe spelers kopen? Uiteraard, ben ik helemaal voor. Moet er een nieuwe trainer komen? Als Arteta geen top 4 haalt, dan zeker. Heeft het zin om spelers die zeker wel voldoen na een mindere pot af te zeiken? Nee, totaal niet...

23 januari 2022 om 18:32

Blij dat je het toch met me eens bent. Ik dacht ook al, ben je wel Arsenalkenner?

23 januari 2022 om 18:43

Je hebt verschillende fans/kenners zo blijkt wel. Broma is 1 van de reactionary fans en het overgrote deel hier is volgens mij niet (meer) zo fickle. Om een voorbeeld te geven, White was de afgelopen wedstrijden (vooral de 0-0 tegen Liverpool waar hij motm was) heel erg sterk bezig, maar na vandaag is het weer helemaal niks en had ie nooit gekocht moeten worden. Aan mensen die zo erin staan heb je helemaal niets, want ze zullen hun mening nooit aanpassen. Spelers kunnen beter en slechter worden, zo kunnen meningen ook wijzigen, maar niet bij fickle fans die uiten hun frustratie en denken vervolgens nog serieus genomen te worden ook.

23 januari 2022 om 19:59

Ik heb weleens gelezen dat Tierney beter was dan Robertson, tenminste van o.a het geweten hier. Maar Robertson is veel technischer en Tierney doet juist veel meer op doorzettingsvermogen. Robertson is echt een stuk beter. Gabriel is degelijk, maar heeft wel een goede partner nodig.

24 januari 2022 om 10:46

@El Fenomeno.

Tierney beter dan Robertson heb ik persoonlijk nooit gevonden. Wel was in die periode dat die dingen gezegd werden, Robertson minder in vorm en Tierney in een goede vorm. Dus qua vorm was hij op dat moment wel iets beter. Misschien dat jij dat heb gegeneraliseerd naar de kwaliteiten van dergelijke spelers ipv vorm van de dag?

Punt is dat Tierney zeker goed genoeg is voor een team dat top 4 wil halen.

6 punten (als ze de inhaalwedstrijd winnen) is in principe nog te doen voor Liverpool. Chelsea schat ik wel kansloos in. Die zullen eerder strijden met Arsenal, Tottenham, United en West Ham voor de resterende top 4 plekken.

23 januari 2022 om 17:54

Arsenal? Wedstrijd vandaag niet gezien? We gaan deze maand als vergooien en weer voor plek zes strijden…

Ik verwacht geen top 4, tenzij er een middenvelder en spits wordt gehaald deze window. Lacazette 3 goals dit seizoen....gedraag. Zeg het niet vaak, maar fijn dat er zo'n interland periode aankomt, want we zitten in een slechte flow.

23 januari 2022 om 18:01

Typische januari periode voor ons weer.. Alles verspelen in 1 maand. Lacazette inderdaad drama qua goals.. Tegen Liverpool mistte hij ook al 2 goede kansen. Zijn gewoon dramatische cijfers voor een spits.

Verder eens met de aankopen die nodig zijn! Ik snap ook totaal niet dat er nog niemand is gehaald...

23 januari 2022 om 18:27

Grootste probleem met die vent is dat je gewoon weet dat als hij niet lekker in de wedstrijd zit, dat die dan ook nooit zal gaan scoren. Je weet wel, zo'n onverwachte spitsengoaltje, maar nee hij staat gewoon nooit in de spits maar in plaats daarvan als een verkapte middenvelder.

24 januari 2022 om 10:44

@imesut.

Buiten dat is het eigenlijk zelfs een groter probleem dat meestal wanneer hij WEL lekker in een wedstrijd zit, hij alsnog niet scoort. Getuige die magere 3 doelpunten.

Verder helemaal met jou eens wat betreft het spelen als verkapte middenvelder. Dat is erg storend wanneer juist hij als spits opgesteld staat. Gisteren was het ook wel weer typerend voor Laca: komt in goede posities maar heeft dan een stuiteraanname of schiet pas wanneer er 3 tegenstanders voor hem staan. En die bal op open goal die dan naast gaat, typeert Laca voor mij. Het was een scruffy kans, maar bij hem gaan die 9 van de 10x naast terwijl andere spitsen die toch weten te scoren...

Genoeg kansen, Laca gewoon hopeloos voor doel. Spits moet nu echt komen.

Verder kan ik het niet laten: de scheids....hoe in hemelsnaam eindigt Burnley met 11 man.

23 januari 2022 om 17:24

Erg hè, zoveel overtredingen die een kaart waard waren en na al dat tijdrekken nog affluiten voordat de blessuretijd voorbij is. Maar we moeten hier vooral naar onszelf kijken, ons middenveld is zonder Partey en ook Xhaka zo matig. Lokonga is er nog lang niet klaar voor, de minste aankoop van afgelopen zomer.

Balen dit, echt een wedstrijd die gewonnen moest worden. Hopelijk na de break weer onze eerste 11 en dan die flow van 2 weken terug op zien te pakken. Top 4 is nog haalbaar, maar dan moet er een hoop beter.

23 januari 2022 om 17:48

Topclubs pakken dit soort wedstrijden nog op het laatst. Zegt genoeg dat Arsenal dat niet doet. Theoretisch kan het inderdaad nog wel, maar het zal straks weer plek 6 7 of 8 worden.

23 januari 2022 om 18:04

Top 4 gaat niet gehaald worden net zoals een spits. Een middenvelder lijkt nog te komen met Arthur maar daar zit je ook niet op te wachten. Verlenging van Arteta komt eraan voordat we überhaupt weten waar Arsenal gaat eindigen. Dat is echt geen topbeleid. Te veel van dit soort wedstrijden zit er tussen en Arteta krijgt het nooit voor elkaar om dit juist te veranderen.

23 januari 2022 om 18:24

Verlengen van Arteta vind ik volkomen terecht, het gaat alleen maar beter worden mits er ook de juiste spelers bij komen en daar schort het vooral deze winter aan, jammer genoeg. Ik zie Arthur ook nog wel komen en die is beter dan Lokonga dus daar hoef je dan voorlopig niet op terug te vallen. Het is nog lang niet wat het moet zijn, maar ik had dat ook niet verwacht in dit seizoen al.

23 januari 2022 om 18:54

Tja, inmiddels hebben we al veel spelers gehaald voor hem maar dit soort wedstrijden heb je er nog steeds tussen zitten. Hetzelfde liedje als de afgelopen 2 jaar. Zolang hij geen top 4 haalt moet je een andere trainer aanstellen. Zoals het nu lijkt wordt het weer voor plek 6 spelen. Same old Arsenal, let maar op. Arthur kan amper een wedstrijd volmaken, laat staan in de PL staande houden.

23 januari 2022 om 19:07

Dit soort wedstrijden hebben alle teams er tussen zitten, City speelde gisteren nog gelijk en zo hebben de andere topteams ook gelijke spelen en zelfs verliespartijen tegen de mindere goden. Je moet naar het grotere plaatje kijken en naar hoe we spelen tov vorig seizoen. Je moet trouwens niks, ik kijk daar vooral zelf naar om voor mezelf te bepalen of ik Arteta nog langer wil zien blijven.

23 januari 2022 om 18:05

Ik erger mij vooral aan het gebrek aan aankopen Samcro.. We laten spelers gaan, wat ik goed vind, maar we hebben geen vervangers.. Ondertussen lijken we zoals elk jaar in 1 maand alles te gaan verspelen.. Waarom doen we dit onzelf aan?

Ik reken dit Arteta ook wel een beetje aan overigens. Ergens gaat er toch schijnbaar elke keer wat mis onder hem, want dit soort periodes hebben we elke keer. Bovendien snap ik niet waarom hij bij afwezigheid van Tomi dan maar op 2 plekken zijn back-four gaat wijzigen.. Chambers is niet je-van-het in mijn optiek, maar is beter als rechtsback dan White. En White is weer 5x beter dan Holding als CV.

Gewoon een zure dag zo. En gezien de afgelopen maand had AMN meer dan genoeg minuten kunnen maken...

23 januari 2022 om 18:21

Dat er nog niemand gehaald is ligt vooral aan Edu en daar baal ik ook flink van, al is het idd goed dat er afscheid genomen is van sommige namen (niet alle).

Ik snapte ook niet per se dat Chambers niet mocht starten op rechts zodat je white en Gabriel naast elkaar kon laten staan, maar ergens is het te verklaren want verdedigend hadden we weinig van Burnley te duchten, dat kon je vooraf ook al invullen.

Ons middenveld was weer te matig waardoor er geen snelheid in de opbouw kwam. Zonde want deze moesten we winnen.

24 januari 2022 om 10:52

Nouja, de meeste namen is inderdaad prima dat er afscheid van is genomen. AMN schaar ik daar ook onder, alleen niet op de manier waarop. Als we hem zouden verkopen, dan was het prima. Dit verhuren terwijl je zelf extreem dun zit in de middenvelders, dat snap ik niet.. De rest was deadwood.

Maar dan is het juist toch nog steeds niet te verklaren? White als RB vind ik namelijk een meer verdedigende move dan Chambers als RB. Chambers is geen aanvallend wonder, maar heeft al wel bewezen dat hij wel aanvallende inbreng kan hebben. Ook heeft hij een verrassend goede voorzet. Dat alles heeft White niet, die de RB juist invult zoals hij ook als CV speelt: inschuivend tot het middenveld maar de nadruk op het verdedigen. Dus ik vind het nog steeds een vreemde move. Nog buiten beschouwing gelaten dat je dan onnodig je enige goede CV duo opbreekt, terwijl dat dus niet nodig was.

Middenveld was inderdaad matig, maar ondanks dat hoefden we niet te verliezen. Dit soort wedstrijden tonen voor mij wel weer aan waarom Lacazette niet een speler is waar wij mee moeten verlengen en waarom hij mij zo frustreert. Hij had namelijk deze wedstrijd kunnen beslissen, als hij daadwerkelijk een spits was. En dat frustreert wel, want andere teams weten dit soort wedstrijden wel te ''stelen''.

Middenveld is wel erg zorgelijk verder. Als Arthur komt, zit je in mijn optiek nog steeds diep in de problemen. Dat is namelijk ook een speler van niets, die het fysiek ook nog niet eens 60 minuten in La Liga of de Serie A kan volhouden. In de PL wordt dat dus ook 3x niks.

De selectie is gewoon extreem smal nu.. en dan spelen we nog niet eens europees.

MOTM Alisson imo en dat zegt alles over deze 1-3 overwinning. Het leek een walk in the park te worden, maar sinds die 0-2 werden werden we gewoon weggespeeld door Palace en dat hadden we aan ons eigen te danken wat speelde we nonchalant ongelooflijk. Als we tegen een tegenstander speelde dat een beetje kon afwerken dan hadden we hier verdiend verloren. De zoveelste belachelijk gegeven penalty in de PL dit seizoen wat een cadeau kregen we, ik had echt te doen met Palace ze verdiende meer. En Minamino wil ik volgend seizoen niet meer in een Liverpool shirt zien, heb je echt gewoon niets aan.

Goede overwinning van Liverpool
Zo komen ze weer iets dichterbij City

Arsenal daarentegen viel tegen vandaag
Hadden niet meer recht dan alleen dit punt
prima tactiek van Burnley vandaag

Was te voorspellen dit puntverlies. Chronisch faalbeleid daar in in noord londen. Sinds 2010 heeft kroenke slechts 15 mil uit zn eigen zak geïnvesteerd.

Om te walgen dit wat een matig elftal. Holding basis... lokonga is troep, lacazette is niks en dan komt Shitketiah nog even invallen. bahbah

Arteta moet ook weg, wat een panisch hopeloos figuur is dat aan de zijlijn zeg. Ongelooflijk als hij een nieuw contract krijgt.

Januari bijna voorbij, 0 aankopen en nog steeds veels te veel deadwood. Geweldig Begin WEER VAN 2022!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren