Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse-aanvaller blijkt gewild: ‘Er zijn verschillende aanbiedingen’

Laatste update:

Het is nog onduidelijk of Denys Oliynyk ook volgend seizoen voor Vitesse speelt. De 28-jarige linksbuiten heeft een aflopend contract en heeft verschillende opties, zo vertelt zaakwaarnemer Andrei Golovash in gesprek met FootBoom.

/

“Denys’ contract loopt af en we zijn bezig met verschillende aanbiedingen. Hij heeft twee goede seizoenen in Nederland gedraaid en de club wil met hem verder. Er is alleen ook interesse van andere clubs, maar dat is logisch. We hebben geen haast, want we moeten alles even rustig op een rijtje zetten”, aldus Golovash.

Oliynyk, twaalfvoudig international van Oekraïne, werd in de zomer van 2014 transfervrij overgenomen van Dnipro Dnipropetrovsk. In dienst van Vitesse kwam hij tot dusver tot 9 doelpunten en 8 assists in 58 wedstrijden.

Denk jij dat Denys Oliynyk volgend seizoen nog voor Vitesse speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met hem is het 95 procent van de keren alleen maar kappen en draaien en tikkie terug of breed. Heeft echt wel zo af en toe zijn waarde maar in het totaalplaatje ik veel liever Ibarra in de basis, die zorgt voor veel meer dreiging , hoewel zijn rendement ook veel hoger moet zijn.

4 april 2016 om 16:39

Strik erom en snel weg. Voegt niks toe

Stond gisteren niet in de basis? Specifieke reden voor of gewoon gepasseerd?

4 april 2016 om 13:42

Met die Maas aan het roer zul je daar niet gauw achter komen

Is best een leuke speler voor Vitesse, maar heeft weinig rendement. De voorbereidende acties zijn meestal wel aardig, maar het overzicht en de rust inde afwerking ontbreken vaak. Ik vind het daarom moeilijk om te geloven dat hij echt naar een betere club dan Vitesse kan.

2 goede seizoenen gedraaid? Nou dan heb ik 2 eredivisie seizoenen gemist..

Is dit een grap? Heeft elke wedstrijd dezelfde voorspelbare acties. Kan wel af en toe een intikkertje scoren of een assist geven, maar verder ook niet. Niet gek dat hij niet in de basis staat bij vitesse. Ik heb hem graag weg!

4 april 2016 om 13:46

Dit is een iets te late 1 april grap zeker? Hij komt nog geen lantaarnpaal voorbij. Van mij mag ie ook weg!

Allemaal zinloze capriolen langs de zijlijn, meestal loopt ie de gaten voor Solanke en Vako dicht. Schieten we niet veel mee op. Maarja, Nathan heeft gisteren op die plek ook weer bewezen dat het hem niet gaat worden. Als je gaat Denys, neem Maas ook meteen mee...

Terug naar de gouwe ouwe tijd!!!

Isaksson
Het Levje
Bouma
Marcel hjb!!
Epke
Kwakman
Looms
Papadopoulus
Kruiswijk
Jan v IJK
De Cler

Hahaha wat een grap dit! Absoluut een verkooppraatje van zn zaakwaarnemer. Ontzettend matige speler, haalt nooit de achterlijn en scoort veel te weinig. Vitesse is gestoord als ze zijn contract verlengen...

Ik vind Oliynyk een onopvallende speler. Hij kan mee op dit niveau, maar blinkt nooit uit. Zo'n speler die zijn hele carrière bij clubs in de middenmoot of subtop kan spelen.
Ik zie hem nog wel ergens in de 2e Bundesliga of in het Championship spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren