Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vurige wens dat Mbappé Real Madrid overslaat: ‘Ik zou hem graag daar zien’

Laatste update:

Robert Pires hoopt van harte dat Kylian Mbappé Paris Saint-Germain deze zomer inruilt voor Liverpool. Volgens de voormalig middenvelder van Arsenal, die met Frankrijk Europees- en werelkampioen werd, kan de aanvaller op Anfield een uitstekend duo gaan vormen met Mohamed Salah.

"Het spijt me, Kylian, maar jij was niet de eerste speler die 'nee' zei tegen Real Madrid", verwijst Pires woensdag in gesprek met Le Media Carre naar een eerder mislukte poging van de Spaanse grootmacht om Mbappé binnen te halen.

"Ik weet niet welke beslissing hij uiteindelijk zal nemen, maar ik heb Real afgewezen omdat ik nog twee andere opties had", blikt Pires terug op zijn eigen loopbaan als voetballer. "Ik ben er zeker van dat als ik niet de kans had gehad om naar Arsenal of Juventus te gaan, ik naar Real Madrid zou zijn gegaan. Daar bestaat geen twijfel over."

Liverpool


Pires speelde jarenlang in de Premier League en hoopt dat Mbappé dezelfde route volgt. "Ik zou hem graag bij Liverpool zien. Het is een geweldige familieclub. Er is daar een goede structuur, geen druk en de fans zijn nuchter... En ik denk dat een samenwerking tussen Salah en Mbappé echt explosief kan zijn. Ik denk echt dat hij in staat is Real Madrid af te wijzen."

Alles wijst erop dat Mbappé aankomende zomer met een transfervrije status vertrekt bij PSG, al is zijn volgende club dus nog niet definitief bekend. Daarnaast hoopt trainer Luis Enrique dat de sterspeler besluit om zijn aflopende contract in het Parc des Princes alsnog te verlengen.

Rel


Er was afgelopen zondag een relletje tussen spits en trainer. Mbappé maakte Luis Enrique zondagavond uitvoor ‘fils de pute’, zo schreef Foot Mercato. Fils de pute betekent letterlijk vertaald h**renzoon, maar in Frankrijk wordt de term ook wel gebruikt om iemand voor kl**tzak uit te maken.

De Franse superster beledigde de Spaanse trainer van Paris Saint-Germain zondag toen hij na 65 minuten naar de kant werd gehaald in het duel met Olympique Marseille (0-2 winst).

Mbappé was zichtbaar geïrriteerd en nam na zijn wissel niet plaats op de reservebank van de Parijzenaars. De superster trok zijn jas aan en dook meteen de kleedkamer in.

Moet Kylian Mbappé voor Liverpool kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gaat hij niet doen, Mbappe weet ook wel dat Gakpo daar staat

3 april 2024 om 20:33

Gakpo "zit" daar, en als Klopp z'n koffers heeft gepakt zal dat nog veel meer gebeuren.

Als ie net weg is, is het wachten op de eerste die begint over de "terugkeer naar Psg" om daar af te sluiten.

Naar mijn idee is hij te lui om jaarlijks zo veel topwedstrijden te moeten spelen. Al helemaal in een competitie waar je benen er wekelijks vanaf worden gezaagd. Die gaat naar Spanje of blijft lekker in Parijs.

3 april 2024 om 20:41

Het blijft idioot dat mensen oprecht denken dat er in Spanje minder wedstrijden worden gespeeld. Doorgaans speelt Madrid gewoon meer wedstrijden dan elke Engelse club. Een jaar als vorig jaar waar een City verder komt in de CL en ook tot het einde speelt in de beker itt Madrid springen ze er eens over. Liverpool heeft volgens mij in de voorbije 10 jaar een keer of 3 meer officiële wedstrijden gespeeld dan Madrid.

3 april 2024 om 21:07

Hij heeft het over topwedstrijden, niet gewone wedstrijden

Je zou toch verwachten dat Pires hem bij ' zijn ' Arsenal zou willen zien. Bijzonder, dat hij Liverpool zegt. Het blijft toch spannend, waar Mbappe voor zal kiezen. Elke club zal hem toch met open armen ontvangen want hij maakt elke club sterker.

5 april 2024 om 00:28

Zijn wel meer aanvallers die elke club sterker maken. Er bestaat ook nog zoiets als groepsdynamiek, en in dit geval zie ik Mbappe liever niet komen. Gezien de absurde mediahype kun je veel scheve ogen verwachten, en uiteraard is Salah al jarenlang de sterspeler en of hij op Mbappe zit te wachten betwijfel ik, alhoewel die twee best wel eens een beestachtig duo kunnen worden

Gaat die niet doen. Liverpool gaat hem echt geen 25 a 30 mil perjaar geven zoals real wel zou willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren