Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-ganger onder Van Gaal met pensioen: ‘Niet het einde wat je voor ogen hebt’

Laatste update:

Paul Verhaegh hangt zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen, zo vertelt hij woensdagmiddag in gesprek met FOX Sports. De 36-jarige verdediger stond afgelopen seizoen onder contract bij FC Twente, waar hij mede wegens blessureleed echter maar mondjesmaat in actie kwam.

Verhaegh kwam uiteindelijk tot zeven wedstrijden namens de Tukkers in de Eredivisie. Zijn laatste optreden bestond uit een invalbeurt tegen Vitesse van een paar minuten voordat het seizoen werd stilgelegd vanwege de coronacrisis: “Het is niet het einde dat je voor ogen hebt. Normaal gesproken leef je naar zo'n laatste wedstrijd toe, dan wil je in het stadion staan op het veld en familie en vrienden uitnodigen om zo'n laatste wedstrijd bewust mee te maken. Maar het was zeven minuten in GelreDome”, vertelt hij in gesprek met bovengenoemde sportzender.

“Ik had graag vaker op het veld gestaan voor FC Twente, maar dat zijn dingen die je niet meer verandert”, vervolgt Verhaegh, die uiteindelijk wel kan leven met het einde van zijn loopbaan. “Uiteindelijk is het prima zo, ik ben blij met de carrière die ik heb gehad en kijk terug op vele mooie momenten. Uiteindelijk denk ik dat Nederland mooi was, maar dat ik mijn mooiste jaren in het buitenland heb gekend en daar mijn beste voetbal heb laten zien. Mijn periode in Augsburg was absoluut het mooiste. Daar kijk ik met het meeste plezier op terug.”

Verhaegh werd opgeleid bij PSV, maar zou daar nooit in de hoofdmacht spelen. Daarna volgden periodes bij FC Den Bosch, Vitesse, FC Augsburg en VfL Wolfsburg. De drievoudig international van het Nederlands elftal maakte ook deel uit van de selectie die bondscoach Louis van Gaal samenstelde voor het WK van 2014: “Ik heb daar een wedstrijd gespeeld en de derde plek weten te bemachtigen. Die tien weken waren heel bijzonder. Dat vergeet je nooit meer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was destijds verbaasd dat hij bij Twente tekende. Goed gedaan door Ted van Leeuwen. Veel Bundesliga gevolgd, bij Augsburg vrijwel altijd basis en speelde altijd wel goed. Jammer dat hij geen fatsoenlijke wedstrijd heeft kunnen spelen voor Twente.

3 juni 2020 om 18:15

Goed gedaan door Ted? Waardeloze aankoop. Dat vond ik op voorhand al. Oud, was al over zijn top bij Augsburg, en is bij de groot verdieners gaan horen. Aan zijn blessures en fitheid kon hij wellicht niets doen. Maar van zijn ervaring zag je ook helemaal niets terug. Beter was dit geld besteed aan een degelijke rechtsback met meerwaarde.

Hij heeft toch wel echt alles uit zijn carriere weten te persen. Hulde daarvoor. Overigens kwam hij wel tekort voor het Nederlands elftal. Dat werd in die spannende wedstrijd tegen de Mexicanen wel duidelijk. Desalniettemin heeft hij met Augsburg nog Europees voetbal gehaald en heeft hij in de herfst van zijn carriere nog een mooie transfer naar Wolfsburg gemaakt.

Heb hem goeie wedstrijden zien spelen in de Bundesliga. Denk dat als hij fit was gebleven hij enorm van waarde had kunnen zijn bij Twente. Nu is z'n carrière als een nachtkaars uitgegaan en dat had hij eigenlijk niet verdiend. Zoals hierboven gezegd, het maximale uit z'n carrière weten te halen.

Veel jeugdige spelers die voor het geld kiezen kunnen van hem nog een voorbeeld nemen. Alles uit zijn carrière gehaald. Zonde dat hij vaak geblesseerd was want nu kon hij zich niet laten zien bij Twente.toch een pluspuntje...............zijn "afscheidswedstrijd" was tussen 2 clubs waarvoor hij (ooit) speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren