Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic bedreigde jonge Toby Alderweireld: ‘Dan maak ik je af’

Laatste update:

Toby Alderweireld heeft geen goede herinneringen overgehouden aan zijn eerste ontmoeting met Zlatan Ibrahimovic. De verdediger, die momenteel voor Royal Antwerp uitkomt, maakte in 2008 zijn debuut voor Ajax tijdens het Amsterdam Tournament. In het duel met Internazionale trof hij de imponerende Ibrahimovic.

Alderweireld doet momenteel als kandidaat mee bij het Belgische televisieprogramma De Slimste Mens, waar de start van zijn loopbaan ter sprake kwam.

De verdediger van Antwerp vertelde dat zijn eerste ontmoeting met Lionel Messi op het veld aangenaam was geweest. De Belg kreeg vervolgens van presentator Erik van Looy de vraag of er ook iemand was die niet zo vriendelijk was.

“Bij mijn debuut bij Ajax speelde ik tegen Internazionale en dus ook tegen Zlatan”, herinnerde Alderweireld zich. "Zlatan was een heel imposant figuur.”

“Bij een corner wilde ik hem blokkeren en liep hij een beetje tegen mij aan. Toen de bal weg was, zei Zlatan: ‘Als je dat nog een keer doet, dan maak ik je af.' En toen dacht ik: oei, voetbal is niks voor mij.

@goplay.be Toby + Zlatan = ?? ?? #dsmtw #GoPlay #Play4#tobyalderweireld#antwerpfc#ajax ? origineel geluid - GoPlay

Alderweireld speelde uiteindelijk 186 officiële duels voor Ajax en is nog altijd zeer geliefd onder Amsterdamse supporters. De mandekker verdiende in 2013 een transfer naar Atlético Madrid, waarna hij ook nog uitkwam voor Southampton, Tottenham Hotspur, het Qatarese Al-Duhail en Royal Antwerp.

Alderweireld zette eerder dit jaar een punt achter zijn interlandcarrière bij de Rode Duivels. In totaal kwam hij tot 127 interlands namens België. Afgelopen seizoen kroonde hij zich bij Antwerp tot absolute held door the Great Old met een laat doelpunt tegen KRC Genk het eerste kampioenschap in 66 jaar tijd te bezorgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoogstaand stukje journalistiek wederom, zo kan je nog wel 458 stukjes schrijven. Zlatan riep dit iedere wedstrijd tegen iedereen, onderdeel van zijn persoonlijkheid.

1 november 2023 om 08:00

Om toekomstige teleurstellingen te voorkomen: we zijn een voetbalplatform met actualiteit, opinie en entertainment. In dit geval is het een aardige anekdote van Alderweireld uit die laatste categorie. Dat past heel goed in ons aanbod. Als je specifiek op zoek bent naar hoogstaande journalistiek, zijn er verschillende aanbieders die daar veel geschikter voor zijn.

1 november 2023 om 08:19

Hahaha heel goed!!

1 november 2023 om 08:41

Kun je ook aangeven welke? Dan kijken we daar eens naar

1 november 2023 om 09:27

Bijzonder om zo’n cynische reactie te plaatsen als webredacteur. Raakt zijn opmerking je persoonlijk? Volgens mij niks mis mee dat zijn mening is dat die Zlatan moe is.

1 november 2023 om 10:36

Mooi stukje knip en plakwerk weer, heb 6 minuten geleden de reactie geplaatst en krijg een reactie van 2 uur geleden? Wel een zeer bijzondere snelle reactie van een webredacteur. Iets met de reactie staan mij niet aan ofzo?

1 november 2023 om 11:23

@almogaver: voor inhoudelijke voetbaljournalistiek kun je bijvoorbeeld uitstekend terecht bij onze collega's van Voetbal International, maar dat zal je vast niet ontgaan zijn. Er zijn veel leden die van VZ graag een soort gratis VI willen maken. Nog los van de onhaalbaarheid daarvan, hebben we bewust gekozen voor een andere positionering (en deels doelgroep). Daar proberen we transparant over te zijn. Wij behandelen voetbal als vermaak en bieden een platform om erover van gedachten te wisselen. Dit soort berichten passen daar goed binnen.

@planb: het bericht is niet cynisch bedoeld en iedereen mag zijn eigen mening hebben. Veel mensen vinden het een aardig TikTok-filmpje van Alderweireld en daarom delen wij dat. Dit zullen wij in de toekomst ook doen en de beweegreden daarachter lijkt ons relevante kennis voor baradona.

Edit/toevoeging: zo te zien hadden de moderators de eerste reactie waarop wij reageerden weggehaald, waardoor het wellicht voor jou leek dat dit een reactie was op het bericht van JK-Ajax. Als het goed is wordt het nu weer volledig weergegeven.

1 november 2023 om 11:24

@vz: oftewel jullie kunnen niet tegen kritiek.

1 november 2023 om 11:33

@soccer81, dat lijkt ons wat kort door de bocht. Eenieder heeft recht op zijn mening. Afgelopen maand hebben we zelfs nog een speciaal topic geopend voor gebruikers om hun suggesties en ergernissen te delen. Het doel van kritiek lijkt ons, dat deze gehoord wordt. Door te reageren laten we weten dat we het gelezen hebben. Soms zoeken we een oplossing en soms geven we wat uitleg over de gedachte achter onze keuzes. Zo ook hier.

1 november 2023 om 13:14

Ik heb er persoonlijk geen problemen mee, een extra artikeltje voor de liefhebbers is altijd prima. Maar ik kan sommigen hier wel begrijpen. Ik heb geen idee welke doelgroep jullie willen bereiken maar ik hoop toch niet de Tiktok doelgroep. Het niveau is daar zo ontzettend laag, veelal minderjarige kinderen die onzin plaatsen en liken. Dus om het maar te plaatsen omdat het op Tiktok populair is vind ik een beetje vreemd.

Redacteurs en moderators moeten dan ook op elkaar aansluiten. Als je meer entertainment/anekdotes plaatst dan zijn de reacties daar ook naar. Dat betekent meer off-topic/onserieuze reacties maar die worden meestal verwijderd.

1 november 2023 om 13:53

Beetje teleurstellende suggestie, gezien zelfs de betaalde variant van VI nog mijlenver achterloopt op bv een The Athletic. Maar goed, het blijft een suggestie.

Dit neemt niet weg dat het niveau van VZ wel al jaren dalende is. Om het af te doen als "men wil een gratis VI" slaat daarom natuurlijk nergens op en lijkt behoorlijk op slachtoffergedrag. Jullie hebben voor deze format gekozen: prima.

Overigens maakt deze post mij persoonlijk niets uit, het was puur een reactie op hetgeen je aangaf.

1 november 2023 om 16:03

@ajaxnl: nee hoor, onze doelgroep is een stuk ouder. In dit geval verwezen we enkel naar een fragment van De Slimste Mens van onze zuiderburen dat op dat medium verschenen was.

@almogaver: iedere liefhebber zijn eigen voorkeursmedium. Gezien ons grootste aanbod uit de Nederlands voetbal bestaat, leek VI ons een logischere vergelijking. In Nederland hebben zij van de grote media wat ons betreft in elk geval de beste voetbaljournalistiek.

De verwijzing naar 'een gratis Vi' komt voort uit het feit dat we regelmatig reacties zien van bezoekers die van mening zijn dat bepaalde artikelen niet journalistiek genoeg zijn (zoals de eerste reactie hierboven). Met berichten zoals deze proberen we vooral aan te geven dat wij ook een ander product nastreven zonder grote journalistieke pretenties.

Dat vroeger alles beter was, ervaren wij ook anders. Hoewel de redactie inmiddels volledig vernieuwd is, is het aanbod eigen content sterk gegroeid ten opzichte van een paar jaar geleden. Daarnaast communiceren we een stuk meer met onze gebruikers (zoals nu) en gaan we actief aan de slag met feedback. De rest van de nieuwsvoorziening en werkwijze is praktisch identiek gebleven. Tot slot hoef je met ons inderdaad geen medelijden te hebben; het gaat goed met Voetbalzone in de huidige positionering.

1 november 2023 om 16:37

Ja zo zijn de meningen verdeeld, ik vind jullie vaak kort door de bocht. Zie het blokkeren van mogelijkheid om te reageren maar wel dezelfde topic naar boven plaatsen voor extra clicks. Heel knap dat jullie na zo een 10 of 15 jaar een topic hebben gewijd aan suggesties en ergenissen. Chapeau. Cynisme mode gaat nu uit hoor 🙂

1 november 2023 om 17:05

Dit hebben we afgelopen jaar overigens wel vaker gedaan. Er werken trouwens precies nul mensen bij Voetbalzone die er ook tien jaar geleden werkten, dus geef ons ook even de kans om met het vrijwel geheel nieuwe team een andere lijn in te zetten.

Wat betreft de comments aan/uit: de moderators zijn enthousiaste leden die de discussie leefbaar houden. Bij sommige onderwerpen wordt de comment-sectie veel misbruikt. Dit levert hen veel extra werk op, waardoor wij de reacties in overleg soms voor ze uitzetten. Ook niet alle artikelen lenen zich voor een inhoudelijke discussie. En inderdaad: sommige (populaire) topics worden omhoog geplaatst. Alleen met clicks kunnen we als gratis site blijven bestaan.

1 november 2023 om 18:45

Zeker een logische benadering. Ik hoopte echter op iets anders dat Nederlands is én kwalitatief sterk. Gewoon iets dat ik nog niet kende. Dat is alles.

Ik beweer ook niet dat vroeger alles beter was. Wel was de kwaliteit een stuk hoger. Net als de bronnen. Het moderen daarentegen niet, dat is er wel op vooruitgegaan. En er is veel meer kwantiteit. Het ligt er maar net aan waar je voorkeur naar uitgaat: kwaliteit of kwantiteit.
Overigens vond ik vroeger de kwaliteit hier beter dan dat van VI. Dan praat ik wel al over een flink aantal jaartjes terug, maar dan nog.

Het is verder ook geen klacht, maar een observatie. We verschillen van mening, dat is prima. Ik wacht geduldig tot er een nieuw, Nederlands medium ontstaat dat meer kwaliteit biedt.

Fijne avond.

1 november 2023 om 08:01

Heel veel mensen zullen dit wel weer geweldig vinden van hem. Maar ik vind Zlatan maar een dwaas. Een hele aparte dwaas. We lachen Louis uit met zn zelfverheerlijking, maar deze Zlatan is nog 100x erger.

1 november 2023 om 08:11

@Mickey, eens, prima voetballer, met wat weergaloze goals, maar een stuk minder goed en een stuk minder gevaarlijk als dat hij zelf denkt.

1 november 2023 om 08:05

Wat klets jij nou weer? Is gewoon een leuke anekdote. En net alsof Zlatan dat iedere wedstrijd tegen iedereen zei.

1 november 2023 om 08:21

Onderdeel van zijn act bedoel je

1 november 2023 om 13:39

De titel is wel wat sensatie gericht maar het is toch gewoon een leuke anekdote en filmpje? Wat een zure reactie ook weer.

Bij Inter ben ik echt ouderwets verliefd geworden op de speler Ibrahimovic. Wat een absolute geweldenaar was hij daar zeg! Ik heb het altijd enorm jammer gevonden dat hij bij zijn terugkeer naar Italië niet terug naar Inter gekomen is, maar dat hij bij AC Milan terecht gekomen is.

Hij heeft grootse dingen laten zien bij AC Milan en PSG maar als ik aan Ibrahimovic denk dan zie ik hem in Inter shirt die fan-tas-tische goal maken tegen CSKA of die belachelijke goede goaltjes maken met zijn hak.

1 november 2023 om 08:04

Bij inter was hij nog een pure spits en was hij nog wat sneller idd.
Sowieso echt een hele mooie voetballer en echt fantastische goals gemaakt in zijn carrière

1 november 2023 om 08:41

Die goal tegen Engeland was ook geweldig.

1 november 2023 om 09:27

Ouderwets verliefd nog wel! Ja, tegenwoordig wordt men louter nieuwerwets verliefd. Toch kijk je dan soms na een paar jaar terug en dan denk je verrek, dat was gewoon echt ouderwetse verliefdheid.

Gelukkig heeft Toby er geen trauma van over gehouden. Ik ben benieuwd of Zlatan zich hier voor als nog moet verantwoorden.

1 november 2023 om 09:09

Zal vast een onderzoek komen voor een onveilige werkomgeving en wellicht het verheffen van de stem.

ik vind dit soort type mensen nogal vreemd.
je komt ze in het amateurvoetbal ook tegen, van die mensen die in t veld roepen na de wedstrijd maak ik je af... als ik Toby was had ik gezegd, goh dan zijn we allebei geen profvoetballer meer na de tijd...

1 november 2023 om 08:11

Goeie tekst Arnino. Ik denk dat zo'n opmerking van jou wel indruk maakt op Zlatan. Hahahaah Iedereen weet waarom hij het zegt. Gewoon proberen iemand uit de wedstrijd te halen. Toby heeft het er nu nog steeds over dus ik denk wel dat het indruk gemaakt heeft.

1 november 2023 om 09:13

Tsjah tuurlijk zal het indruk maken bij een klein manneke die net zijn debuut maakt. Groot gedrag van Ibrahim. Sowieso een verschrikkelijk klein kind van zichzelf.

1 november 2023 om 08:54

Klopt inderdaad; wij speelden ook elk jaar tegen een club waarvan 1 gast letterlijk 100% van de duels invloog op kniehoogte en als je dan zei; misschien kan je ff normaal inkomen was het; na de wedstrijd ben je dood, ik maak je af, wacht maar... Was vrij vermoeiend, want dan moest ik steeds in m'n eentje dat hele team in elkaar slaan.

1 november 2023 om 09:18

Hahaha die laatste zin

Ik merk dat ik een beetje Zlatan moe ben ofzo. Alles wat over hem naar buiten komt heeft te maken met geforceerd macho gedrag en dat hij praktisch een God is. Prima voetballer met een aantal hele mooie doelpunten maar komt in geen enkel lijstje terecht met beste op zijn positie ooit.

1 november 2023 om 09:39

Nou geen Zlatan berichten openen, dat scheelt echt wel als je Zlatan moe bent

Een van de meest overhypte spelers ooit. Naast een normale spits een verschrikkelijk persoon. En nee hoef ik hem niet persoonlijk voor te kennen. Dat is zeer makkelijk te beoordelen als je zijn gedrag ziet in docu's, interviews, video's van wedstrijden, trainingen.

1 november 2023 om 10:17

@bramco,

Één van de meest gevreesde spits een normale spits noemen...

Waar zie je tegenwoordig zulke spelers op de voetbalvelden in de topcompetities? Jammer genoeg zijn ze aan het uitsterven. Ze moeten allemaal de ideale schoonzoon zijn. Als je een beetje afwijkt dan speel je niet, want het stoort het teamproces.

Vroeger had je altijd één speler in de team die je haat, maar ik weet ook dondersgoed dat ie ook kan voetballen. Als ik nu een voetbalwedstrijd kijkt is het vaak plastic. Totaal geen persoonlijkheid.

Zlatan vind ik wel de sympathieke badguy uitstralen die wat kleur geeft op de velden. Je kan zulke spelers irritant vinden of je vind het geweldig. Dat is het mooie van zulke karakters. Het is net als in films en hopen dat de badguy verliest. Als iedereen een 'wanna be ganster Taylortje' zou zijn, die uit het niets heel stoer richting publiek reageerde, dan ben je snel uitgekeken.

Het is ook echt steeds Zlatan die met deze kinderachtige nutteloze dingen komt. Hij voelt zich heel stoer omdat hij qua lengte groot is. Maar dan ben je juist een van de kleinste mannetjes.

Jammer voetbalzone met deze suggestieve titel. Dit fragment komt uit de slimste mens van afgelopen week toen Zlatan de tegenstander was van Toby en was sarcastisch zoals hij zelf ook al aangaf. Scoren door het helemaal uit verband te halen.

On: Zlatan blijft een geniale spits en als mens ook geweldig

Zo alle moraalridders hebben gesproken .. oooh wat een een enge meneer die Zlatan..
volgens mij vond Toby het hartstikke leuk en vertelde het als een goede anekdote!
Waarom zijn de meesten geïndoctrineerd om maar te willen deugen ! Zlatan is toch fantastisch eigenzinnig heerlijk !

Fantastische carrière heeft Alderwereild eigenlijk (gehad).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren