voetbalzone

AC Milan wacht in spanning af: 'Hij zou ook uitstekend bij Arsenal passen'

Matthijs van Laar16 jun 2015, 15:29
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2015, 15:29
Advertentie

AC Milan zou dicht bij een akkoord zijn met Jackson Martínez, maar officieel nieuws laat op zich wachten. De Colombiaan zit momenteel in Chili voor de Copa América en heeft daardoor nog even de tijd om zijn opties af te wegen. Thierry Henry ziet dat als een uitgelezen mogelijkheid voor Arsenal om alsnog toe te slaan. Dat zei de Fransman maandagavond bij de presentatie van het nieuwe tenue van the Gunners.

voetbalzone

Dat Martínez vertrekt bij FC Porto staat vast, maar waarheen blijft vooralsnog ongewis. AC Milan ligt vooralsnog in pole-position. "Maar hij zou ook uitstekend bij Arsenal passen", denkt Henry. "Hij heeft een goed jaar gedraaid, onder meer in de Champions League. Maar laten we niet vergeten dat Arsenal al een paar goede spelers heeft voor die plek. Olivier Giroud bijvoorbeeld."

Eerder uitte Henry kritiek op zijn landgenoot, die volgens hem net iets tekort komt voor de echte top. Anders verpakt, herhaalt hij die woorden nogmaals. "Het zijn dezelfde types, maar Martínez is iets krachtiger en beweeglijker. Hij heeft meer diepgang. We moeten afwachten wat Arsène Wenger gaat doen. De aanvallers van Arsenal hebben natuurlijk geen slecht jaar gedraaid."

Bezig met laden …