voetbalzone

‘Als hij in de spits mag spelen, wint Arsenal de FA Cup en tekent hij bij’

Thijs Post29 mei 2015, 10:00
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2015, 10:00
Advertentie

Is Theo Walcott weer helemaal terug bij Arsenal? De vleugelspeler moest het na het herstel van zijn blessure vooral doen met invalbeurten, maar in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen (tegen West Bromwich Albion) mocht Walcott beginnen en maakte hij prompt een hattrick. Dat deed hij als centrumspits en velen zijn van mening dat Walcott in de punt van de aanval moet blijven spelen.

voetbalzone

Volgens analyticus Charlie Nicholas, die zelf tussen 1983 en 1987 bij Arsenal speelde, moet Walcott zaterdag in de FA Cup-finale tegen Aston Villa de voorkeur krijgen boven Olivier Giroud. “Als Walcott in de spits mag spelen wint Arsenal de FA Cup en tekent Walcott bij. Zo simpel is het”, laat Nicholas weten aan Sky Sports.

“Giroud speelt al enige tijd erg matig en Wenger staat erom bekend dat hij mensen een kans geeft in de FA Cup. Dit is de kans van Theo. Hij ziet er scherp en hongerig uit. Wenger hield hem tegen, maar liet hem los tegen West Bromwich Albion. Theo is 26 jaar oud en hij is volledig fit. Hij is een topspeler en hij moet zaterdag beginnen”, vindt Nicholas.

Bezig met laden …