voetbalzone

'Als hij in vorm is, vind ik hem de beste verdediger in de Premier League'

Matthijs van Laar10 dec 2015, 09:27
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2015, 09:27
Advertentie
voetbalzone

Rio Ferdinand is onder de indruk van de prestaties van Arsenal. The Gunners begonnen hun Champions League-campagne desastreus, maar schaarden zich woensdagavond met de hakken over de sloot bij de laatste zestien van Europa. Met een 0-3 zege bij Olympiacos Piraeus voldeden de Londenaren aan hun plicht.

De meeste aandacht ging uiteraard uit naar Olivier Giroud, die de drie treffers voor zijn rekening nam, maar Rio Ferdinand stond een momentje stil bij de prestatie van Laurent Koscielny. De Franse stopper is bezig aan een goede reeks en dat blijft niet onopgemekrt. “Als hij in vorm is, vind ik hem de beste verdediger in de Premier League”, zei Ferdinand op BT Sport.

“Hij is zo’n speler tegen wie je als spits niet graag staat. Hij is snel en agressief”, vervolgde de oud-international. Naast Koscielny en Per Mertesacker is de spoeling bij Arsenal echter dun, vindt Ferdinand. “Ik denk dat ze er nog iemand bij moeten halen. Ook centraal op het middenveld. Sinds het vertrek van Patrick Vieira, is het nooit meer echt goed geweest.”

Bezig met laden …