voetbalzone

'Als ik iemand bij hen weg mocht halen, koos ik voor Sneijder of Eto'o'

Erik van Dam05 aug 2011, 17:40
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2011, 17:40
Advertentie
/

AC Milan en Internazionale gaan zaterdagavond uitmaken wie de 24ste editie van de Supercoppa wint. I Rossoneri en i Nerazzurri voeren de lijst met winnaars aan, beiden wonnen de trofee al vijf maal. Massimiliano Allegri ziet uit naar de editie van dit jaar, die in Beijing wordt gehouden. Wie hij voorin naast Zlatan Ibrahimovic posteert, weet de trainer van de landskampioen nog niet.

“Robinho, Kevin-Prince Boateng, Antonio Cassano en Alexandre Pato vechten het uit voor twee plekken in de basis”, zegt Allegri één dag voor de ontmoeting. “Makkelijke beslissingen zijn er nooit. Maar ik heb altijd iedereen nodig, zeker voor een wedstrijd die de verlenging in kan gaan.” Over tegenstander Inter, die van trainer wisselde in de zomerstop, kan Allegri weinig zeggen. “Of ze tactisch anders voor de dag zullen komen? Dat weet alleen Gian Piero Gasperini.”

Allegri weet wel dat Dejan Stankovic wellicht nog moet afhaken; de ervaren middenvelder herstelt nog van een blessure. Op de vraag wie de trainer weg zou halen uit het team van de tegenstander, is hij heel helder. “Wesley Sneijder of Samuel Eto'o, als ik mocht kiezen”, aldus Allegri.

Bezig met laden …