voetbalzone

'Als je de kans hebt om Götze te halen, dan moet je die altijd grijpen'

Bart Kruyt04 mei 2013, 13:10
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2013, 13:10
Advertentie

Borussia Dortmund neemt het op 25 mei in de Champions League-finale op tegen Bayern München en Mario Götze hoopt dit duel te halen. De aanvallende middenvelder viel afgelopen dinsdag in de wedstrijd tegen Real Madrid uit met een hamstringblessure en laat de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen sowieso schieten. Götze is direct begonnen aan zijn revalidatie en hoopt er in de finale op Wembley bij te kunnen zijn.

/

Mocht de dribbelaar van Borussia het duel halen, dan wordt dit een speciaal duel voor hem. Götze maakt aan het einde van het seizoen immers de overstap naar Bayern en daar is Thomas Müller erg gelukkig mee: "Het is een supertransfer voor Bayern", meent hij. "Als je de kans hebt om Götze te halen, dan moet je die altijd grijpen. Ik ken Mario van de nationale ploeg en weet dat hij over speciale kwaliteiten beschikt. Hij is meer dan welkom bij ons."

"Ik was wel verrast, want ik wist niet van de gelimiteerde afkoopsom in zijn contract", vervolgde Müller. Bayern betaalt 37 miljoen euro voor Götze. "Dit bewijst maar weer eens dat Bayern door veel spelers wordt gezien als een heel goede optie. Mario stond ook in de belangstelling van Real Madrid, Barcelona en clubs uit Engeland, maar besloot om naar Bayern te gaan. We hebben veel sympathie gewonnen en spelen geweldig voetbal. Spelers willen een deel uitmaken van ons project."

Bezig met laden …