voetbalzone

Ancelotti lyrisch over debuut Kroos: 'Zijn optreden was perfect'

Bart Kruyt13 aug 2014, 08:08
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2014, 08:08
Advertentie

Cristiano Ronaldo was dinsdagavond met twee doelpunten de grote man bij Real Madrid in de gewonnen strijd om de Supercup, maar ook Toni Kroos maakte indruk. De Duits international debuteerde tegen Sevilla op het middenveld van Real en leed nauwelijks balverlies. Op Twitter werd hij al bedolven onder de complimenten en ook coach Carlo Ancelotti was lyrisch.

voetbalzone

Volgens de oefenmeester mag Kroos erg tevreden zijn over zijn eerste optreden in het Real-shirt. "Zijn optreden was perfect", stelde Ancelotti. "Hij was snel en duidelijk in alles wat hij deed. James Rodríguez had het in de eerste helft moeilijk, maar heeft het ook goed gedaan. We hebben meer vertrouwen dan vorig seizoen en we zouden een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan. Deze ploeg heeft ontzettend veel kwaliteit."

"Het is moeilijk om deze ploeg nog te verbeteren", vervolgde Ancelotti. "Ik kan ook niet naar een vaste basiself toe werken, want alle spelers in mijn selectie zijn fantastisch en we zullen iedereen nodig hebben. Of we onze speelstijl gaan veranderen? Dat denk ik niet, we kunnen er nog steeds snel uitkomen met tegenaanvallen. Kroos speelde op de positie van Xabi Alonso en had dezelfde taak: de bal zo snel mogelijk laten gaan, zodat onze aanvallers gevonden kunnen worden."

Bezig met laden …