voetbalzone

Arsenal komt met belangrijk contractnieuws: ‘Ik ben zo blij hiermee’

Daniel Cabot Kerkdijk16 nov 2013, 12:40
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2013, 12:40
Advertentie

Wojciech Szczesny blijft in principe nog jaren aan Arsenal verbonden. De club uit Londen maakt zaterdagmiddag bekend dat de doelman een nieuw contract heeft ondertekend. Over de duur van de nieuwe contractuele samenwerking doet Arsenal geen mededelingen. De 23-jarige doelman maakte tot dusver in 121 officiële duels zijn opwachting voor the Gunners.

/

Szczesny kwam in 2006 over van Legia Warschau, waar hij op vijftienjarige leeftijd al deel uitmaakte van het hoogste keurkorps. Drie jaar later maakte de doelman zijn officiële debuut voor Arsenal, in het bekerduel met West Bromwich Albion. De Pools international is er inmiddels in geslaagd om het vertrouwen van manager Arsène Wenger voor zich te winnen.

“We zijn erg blij dat Wojciech een nieuw contract heeft ondertekend. Ik ben altijd van mening geweest dat hij een voetballer met extreem veel talent is, met uitstekende reflexen en een goede mentaliteit. Hij kan een belangrijke spil van Arsenal in de komende jaren worden”, erkent Wenger. Szczesny is ook blij met zijn nieuwe verbintenis. “Arsenal is net als mijn familie en ik ben zo blij dat ik hier nog jaren zal zijn”, benadrukte de doelman.

Bezig met laden …