voetbalzone

‘Arsenal sluit verkoop niet uit en wacht met smart op antwoord’

Erik van Dam11 mei 2016, 08:21
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2016, 08:21
Advertentie

Alexis Sánchez heeft er bijna twee seizoenen opzitten bij Arsenal. De aanvaller won de FA Cup en de Community Shield met zijn club, maar meedoen om de landstitel zat er nog niet in. De Engelse media schrijven al langer dat Alexis gefrustreerd rondloopt in Londen en Arsenal wil graag van hem weten of hij aanblijft voor een derde seizoen. Als Alexis aangeeft dat hij twijfelt en misschien niet door wil, is een transfer een optie.

/

Arsenal ziet Alexis volgens de Daily Mirror niet als een onverkoopbare pion. Er wordt gesproken over een nieuw contract en onder de nieuwe voorwaarden kan de Chileen 202.000 euro per week gaan opstrijken. Er is nog helemaal niets getekend en als Alexis intern laat weten dat hij twijfelt, is het niet ondenkbaar dat Arsenal hem te koop zet. Zijn huidige contract loopt nog twee seizoenen door.

Er is interesse van buitenaf: zowel Bayern München als Juventus vindt de 27-jarige Alexis een goede optie voor de voorhoede. “Het liefst van alles houdt Arsenal hem bij zich, als hij zelf ook wil blijven en succesvol wil zijn. Maar ze moeten zijn gedachten kennen, voordat ze besluiten of ze eieren voor hun geld kiezen”, schrijft de krant woensdag.

Bezig met laden …