voetbalzone

'Assistkoning wil luisteren naar wat Manchester City te bieden heeft'

Bart Kruyt14 jul 2015, 14:23
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2015, 14:23
Advertentie

Manchester City hoopt deze dinsdag de recordtransfer van Raheem Sterling te kunnen afronden, maar wil het daar zeker niet bij laten. The Citizens zijn van plan om nog meer topspelers binnen te halen en Kevin De Bruyne staat hoog op de verlanglijst. Volgens de Daily Mirror heeft de middenvelder van VfL Wolfsburg aangegeven dat hij graag wil horen wat City te vertellen heeft.

voetbalzone

De Bruyne speelde in Engeland al voor Chelsea, maar een doorbraak bij the Blues bleef uit. Anderhalf jaar geleden vervolgde de middenvelder zijn loopbaan bij VfL Wolfsburg en daar heeft hij nu een geweldig seizoen achter de rug. De Bruyne trok met zijn goede spel en vele assists de aandacht van diverse Europese topclubs en de interesse van City is behoorlijk serieus.

Wolfsburg wil zijn sterspeler niet verkopen, maar De Bruyne zou hebben laten weten dat hij wel openstaat voor een terugkeer naar de Premier League. De Belgisch international is dan ook benieuwd naar wat City hem kan bieden. Wolfsburg doet er alles aan om het contract van de 24-jarige De Bruyne te verlengen, maar dat lijkt dus erg lastig te gaan worden.

Bezig met laden …