voetbalzone

AZ wacht nog altijd op transfersom Medunjanin

Bart Kruyt18 nov 2009, 10:59
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2009, 10:59
Advertentie

Haris Medunjanin is inmiddels alweer een tijdje weg uit Nederland, maar AZ wacht nog altijd op de transfersom van de spelmaker. Real Valladolid komt haar verplichtingen niet na en moet nog een deel van het bedrag overmaken, meldt AZ op haar website. Om welk bedrag het gaat is niet bekend.

/

Medunjanin was afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van AZ en debuteerde in 2004 voor het vlaggenschip. Hij wist echter nooit echt door te breken en liep in de zomer van 2008 proef bij Valladolid. Daar raakte men onder de indruk van de spelmaker, die werd overgenomen. AZ heeft de transfersom echter nog steeds niet binnen, zo maakt de club bekend.

De Alkmaarders laten weten dat zij de zaak hebben aangekaart bij de UEFA en hopen op deze manier alsnog snel aan het geld te komen. De inmiddels 24-jarige Medunjanin staat voor een grote wedstrijd: woensdagavond debuteert hij in de kraker tegen Portugal in de nationale ploeg van Bosnië-Herzegovina. De spelmaker vervangt de geblesseerd geraakte Zvjezdan Misimovic.

Bezig met laden …