voetbalzone

Balotelli onder indruk van krachttoer Oranje: ‘Chocolate Holland!’

Daniel Cabot Kerkdijk14 jun 2014, 09:10
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2014, 09:10
Advertentie

De ontmoetingen Brazilië-Kroatië (3-1) en Mexico-Kameroen (1-0) waren aardig om te zien, maar de krachtmeting tussen Spanje en Nederland (1-5) was de eerste wedstrijd op het WK in Brazilië waar het spektakel van afdroop. Honderden miljoenen televisiekijkers zagen hoe de regerend wereldkampioen in Salvador een pak slaag kreeg van de verliezend WK-finalist van vier jaar geleden.

Mario Balotelli keek zijn ogen uit. De aanvaller van AC Milan en het nationale elftal van Italië uitte zijn bewondering na afloop met een tweet richting Nigel de Jong, die eveneens in Milaan op de loonlijst staat. “Wow! Chocolate Holland! @NDJ_Official!!! Yea bro!!" De Jong kon de tweet van Balotelli wel waarderen. “Good luck bro, will be watching u”

Belgisch international Vincent Kompany was ook onder de indruk. “@NDJ_Official alright, alright.. ?? Just like that?? Congrats brother! #Holland” De Jong antwoordde: “@VincentKompany thanks !Good luck with your first game , will be watching u big fella” Italië speelt vannacht om 24.00 uur Nederlandse tijd tegen Engeland, terwijl België dinsdag om 18.00 uur aantreedt tegen Algerije.

Bezig met laden …