voetbalzone

Bayern laat sterspeler met rust: ‘We gaan hen geen hoofdpijn bezorgen’

Gijs Freriks13 aug 2015, 19:30
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2015, 19:30
Advertentie

In navolging van Josep Guardiola heeft ook Karl-Heinz Rummenigge uitgesloten dat Bayern München zich gaat versterken met Kevin De Bruyne. De algemeen directeur laat aan Kicker weten dat zijn club ‘honderd procent zeker’ geen poging gaat doen om de Belg te contracteren.

voetbalzone

“Ik ben er voorstander van om contracten van spelers te respecteren. Hij heeft een contract tot 2019 en we gaan Wolfsburg dus geen hoofdpijn bezorgen, dat kan ik collega Klaus Allofs verzekeren. De Bruyne is zonder twijfel een goede speler, maar is niet op de markt. Allofs heeft gezegd dat de speler voor 99,9 procent zeker bij Wolfsburg blijft en die 0,1 procent is alleen afhankelijk van wat de collega’s in Engeland doen.”

Manchester City zou inmiddels twee biedingen hebben uitgebracht, waarvan het laatste 55 miljoen euro bedroeg. Focus schreef vorige week woensdag nog dat de voorkeur van de 24-jarige De Bruyne uitgaat naar een binnenlandse transfer in plaats van een overstap naar de Eastlands. Naar aanleiding van de uitlatingen van Guardiola en Rummenigge lijkt hij een transfer naar Bayern echter op zijn buik te kunnen schrijven.

Bezig met laden …