voetbalzone

Boca Juniors hoopt Riquelme alsnog voor club te kunnen behouden

Bart Kruyt18 jul 2010, 14:40
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2010, 14:40
Advertentie

Juán Roman Riquelme kan gaan en staan waar hij wil. De Argentijnse spelmaker beschikte over een aflopend contract bij Boca Juniors, tekende niet bij en is zodoende transfervrij. Vooralsnog zijn er echter niet bijster veel clubs concreet geworden voor de middenvelder en Boca hoopt Riquelme alsnog voor de club te kunnen behouden.

/

De 51-voudig international speelde verdeeld over twee periodes reeds 227 competitiewedstrijden voor Boca en heeft een binnenlandse transfer uitgesloten. Vanuit Brazilië is er vage interesse van Flamengo, terwijl West Ham United de middenvelder naar Engeland wil halen. Riquelme speelde eerder in Spanje, voor Barcelona en Villarreal, maar werd daar nooit echt gelukkig.

Boca-coach Claudio Borghi hoopt dat Riquelme zich bedenkt en alsnog bij zal tekenen bij Boca. “Het bestuur praat momenteel met hem”, zei de oefenmeester. “Ik hoop dat ik volgend seizoen van hem kan genieten in mijn elftal. Spelers die mij laten genieten, spelen iedere week.” De 31-jarige Riquelme kwam in het afgelopen jaar nog tot 24 competitiewedstrijden en ging niet mee met het Argentijnse elftal naar het WK in Zuid-Afrika.

Bezig met laden …