voetbalzone

Boca Juniors maakt comeback Tévez op bijzonder moment officieel

Erik van Dam27 jun 2015, 07:24
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2015, 07:24
Advertentie

Carlos Tévez keert definitief terug bij Boca Juniors. De 31-jarige aanvaller verlaat Juventus na twee seizoenen voor zijn oude liefde, zo heeft Boca officieel bekendgemaakt. Het communiqué met de bevestiging van het nieuws werd in de vroege uren van de zaterdag naar buiten gebracht. Op dat moment was op de Copa América de ontmoeting gaande tussen Argentinië en Colombia. Tévez besliste die wedstrijd in de penaltyreeks.

voetbalzone

Met de hashtag #TevezVuelveACasa (Tévez keert terug naar huis) liet Boca via Twitter weten dat de deal helemaal in orde is gemaakt. Tévez vertelde Juventus een paar maanden geleden al dat hij geen derde seizoen in Turijn zou blijven en terug wilde keren bij de club van zijn jeugdjaren. Juventus heeft die wens gerespecteerd en een deal gesloten met Boca. “Dit is een dag van grote blijdschap en tevredenheid”, reageert voorzitter Daniel Angelici.

“De comeback van Carlos, op dit uitzonderlijke moment in zijn carrière, is fantastisch nieuws voor de club en iedereen die bij Boca Juniors betrokken is én het Argentijnse voetbal. De aanwezigheid van Carlos in de selectie geeft een kwaliteitsimpuls”, aldus Angelici. Hij gaf ook aan dat de zakelijke kant van de deal zaterdag of zondag helemaal wordt afgerond. Men is er dus nog niet compleet uit met Juventus.

Bezig met laden …