voetbalzone

'Boca Juniors waagt nieuwe poging voor Ajax-bankzitter Cvitanich'

Bart Kruyt27 jun 2011, 18:55
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2011, 18:55
Advertentie

Ajax wil Kolbeinn Sigthorsson graag aantrekken als nieuwe spits, maar raakt mogelijk eerst nog een centrumaanvaller kwijt. Boca Junios wilde Dario Cvitanich vorig jaar al graag hebben en zal volgens Olé in de huidige transferperiode een nieuwe poging gaan wagen. De Argentijnse krant beweert dat Ajax en Boca al met elkaar gesproken hebben.

/

De Argentijnse topclub zou Cvitanich voor één jaar willen huren, met een optie tot koop. Ajax verhuurde de aanvaller in het afgelopen kalenderjaar aan het Mexicaanse Pachuca, dat echter niet voldoende geld had om Cvitanich definitief in te lijven. In januari keerde hij daarom terug naar Ajax en de spits speelde nog zes competitieduels, waarvan vijf als invaller.

Mogelijk keert Cvitanich deze zomer terug naar zijn vaderland. Vicevoorzitter Juan Carlos Crespi liet vorige week al weten dat Boca in ieder geval één nieuwe aanvaller wil aantrekken en Cvitanich is nu een belangrijke kandidaat. De aanvaller speelde in eigen land al voor Banfield, voordat Ajax hem in 2008 naar Europa haalde.

Bezig met laden …