voetbalzone

Boca vraagt gestopte Palermo om origineel cadeau terug te geven

Bart Kruyt21 jun 2011, 10:40
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2011, 10:40
Advertentie

Martin Palermo nam vorige week afscheid van Boca Juniors en werd uitgebreid in het zonnetje gezet door de Argentijnse club. De robuuste aanvaller, die 306 competitiewedstrijden voor Boca speelde en tot 191 doelpunten kwam, kreeg van Boca een heel doel uit het stadion La Bombonera cadeau. Daar bleek echter niet goed over nagedacht te zijn, bericht Sport1.

/

Een paar dagen na het afscheidsfeest kreeg de vereerde Palermo (37) bezoek van de clubleiding, die moest vragen of de Argentijn het doel voorlopig terug kon geven. Boca is namelijk gastheer voor het beslissingsduel tussen Huracán en Gimnasia op 22 juni en heeft geen geschikt doel achter de hand. Het cadeau voor Palermo had dus helemaal niet weggegeven mogen worden.

De aanvaller nam afscheid met een 1-1 gelijkspel tegen Banfield en kende vele hoogte- en dieptepunten in zijn loopbaan. Palermo maakte in totaal 236 doelpunten in officiële wedstrijden voor Boca en is daarmee clubtopscorer aller tijden van de Argentijnse grootmacht. In de nationale ploeg maakte hij er negen in vijftien wedstrijden voor La Albiceleste.

Bezig met laden …