voetbalzone

Brands gaat persoonlijk actie ondernemen: ‘Liever dan via de telefoon’

Peter Nusselder05 aug 2015, 16:50
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2015, 16:50
Advertentie

PSV heeft dit seizoen niet langer de beschikking over Karim Rekik en is nog altijd op zoek naar een opvolger die links in het centrum van de defensie uit de voeten kan. De droomkandidaat van de Eindhovenaren is Héctor Moreno en technisch manager Marcel Brands gaat actie ondernemen.

voetbalzone

De 27-jarige Moreno verruilde AZ in 2011 voor Espanyol en krijgt nu de mogelijkheid om terug te keren in de top van de Eredivisie. De Mexicaanse verdediger kan op korte termijn bezoek verwachten van Brands; volgens Voetbal International hangt het van het doorgaan van het duel met ADO Den Haag af wanneer de beleidsbepaler van PSV precies naar Spanje zal afreizen, zaterdag of maandag.

Brands is in ieder geval vastbesloten om Moreno er onder vier ogen van te overtuigen dat een overgang naar het Philips Stadion voor hem de beste optie is. “Het is bijna half augustus, een goed moment om duidelijkheid te hebben over wat Héctor nu precies wil. Dat hoor ik liever van hem in een persoonlijk gesprek dan via de telefoon.”

Bezig met laden …