voetbalzone

Broer Timber bedenkt zich en verwijdert direct foto van afscheidsfeestje

Tom Rofekamp09 jul 2023, 22:24
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2023, 22:24
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De familie Timber viert alvast de transfer van Jurriën naar Arsenal. Shamier, de op een na oudste van de vijf broers, deelt zondag een (inmiddels verwijderde) Instagram Story van een afscheidsfeestje voor de aanstaande Gunner. Op de foto is een spandoek te zien waarop Jurriën afgebeeld is in het nieuwe Arsenal-tenue. Het doet vermoeden dat het gehele feestje in de stijl is van zijn aanstaande werkgever.

voetbalzone

Er wordt ieder moment witte rook uit Amsterdam verwacht. Arsenal gaat minimaal 40 miljoen euro betalen voor Timber, een bedrag dat door enkele 'realistische' bonussen kan oplopen tot 45 miljoen. De 22-jarige mandekker is al medisch gekeurd en heeft zijn handtekening onder een vijfjarig contract gezet. Timber treedt in de voetsporen van Dennis Bergkamp en Robin van Persie, die zichzelf eerder een legendarische status aanmaten in het Emirates Stadium.


Bezig met laden …