voetbalzone

Cahais keert terug naar Boca Juniors

07 jan 2009, 21:29
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2009, 21:29
Advertentie
Matías Cahais keert per direct terug naar zijn vaderland. De Argentijnse verdediger, die ontevreden was bij FC Groningen en in november al te horen had gekregen dat hij verder kon kijken, maakt binnen afzienbare tijd zijn rentree voor Boca Juniors. Groningen huurde de mandekker het afgelopen jaar van deze club.

De 20-jarige Cahais kwam op 21 januari van het vorige jaar over van Boca, dat de verdediger voor 500.000 euro verhuurde aan Groningen. In het contract was tevens een optie tot koop bedongen door de Noorderlingen, maar al snel werd duidelijk dat Groningen hier geen gebruik van wilde maken. Cahais kon niet aarden in Nederland en wist zich nooit op te werken tot basiskracht.

In november besloten beide partijen dat het beter was om uit elkaar te gaan en sindsdien was de zaakwaarnemer van Cahais op zoek naar een nieuwe werkgever. De verdediger zou in Europa actief willen blijven, maar zijn belangenbehartiger wist geen nieuwe club voor hem te vinden. Zodoende keert Cahais per direct terug naar Boca Juniors, aldus het Dagblad van het Noorden.
Bezig met laden …