voetbalzone

Chelsea is weer druk met racismezaak en zoekt fan na duel met Man Utd

Bart Kruyt01 nov 2012, 14:10
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2012, 14:10
Advertentie

Chelsea heeft het de laatste tijd druk met allerlei racismezaken. John Terry zit een schorsing van vier wedstrijden uit wegens racistisch taalgebruik in de richting van Queens Park Rangers-verdediger Anton Ferdinand en Chelsea heeft een klacht ingediend over arbiter Mark Clattenburg, die John Obi Mikel racistisch bejegend zou hebben. Nu is het een fan van Chelsea die voor ophef zorgt.

Chelsea speelde woensdagavond in de Capital One Cup tegen Manchester United en op Internet circuleert een foto van een supporter op Stamford Bridge die een apengebaar maakt in de richting van United-spits Danny Welbeck. Chelsea laat donderdag in een statement weten dat het een onderzoek is gestart en ook de politie is op zoek naar de desbetreffende fan.

"Chelsea FC kan bevestigen dat we een onderzoek zijn gestart naar een incident tijdens de bekerwedstrijd tegen Manchester United, waarbij een persoon uit het publiek betrokken was", laat de koploper van de Premier League weten. "De club zal de beelden bestuderen en vraagt mensen die de persoon herkennen om contact op te nemen met de club."

Bekijk de foto hier.

Bezig met laden …