voetbalzone

City smijt weer met geld: 'Dát is uiteindelijk waar je voor betaalt'

Matthijs van Laar31 aug 2015, 10:05
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2015, 10:05
Advertentie

Manchester City brak zondag het clubtransferrecord en rondde eindelijk de komst van Kevin De Bruyne af. De Belgische spelmaker kwam voor een bedrag rond de 74 à 80 miljoen euro over van VfL Wolfsburg en gaat in Engeland onder meer samenspelen met landgenoot Vincent Kompany. Die is dolblij met de nieuwste aanwinst. “Hij is een fenomenaal talent”, reageert de stopper op Sky Sports.

voetbalzone

De aanvoerder van the Sky Blues verwacht dat de 24-jarige De Bruyne komend jaar veelvuldig het verschil zal gaan maken. “Het maakt hem weinig uit hoe een wedstrijd loopt, hij is altijd beslissend. Dát is uiteindelijk waar je voor betaalt: meer doelpunten en meer assists. Hij heeft iets speciaals en dat zullen onze fans snel merken”, zegt Kompany.

City begon met vier zeges op rij geweldig aan het nieuwe seizoen, maar zal dus nog sterker worden. Van overdaad is echter geen sprake, claimt de verdediger. “We beschikken over veel goede spelers. Maar we gaan een lang seizoen tegemoet en de club is erg ambitieus. We willen het goed doen. De Bruyne werd verkozen tot beste speler in Duitsland en iedereen weet hoeveel goede voetballers daar rondlopen. Dat zegt volgens mij wel genoeg.”

Bezig met laden …