voetbalzone

‘De beste keepers in de Premier League zijn Szczesny, Hart en De Gea’

Erik van Dam16 nov 2013, 18:36
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2013, 18:36
Advertentie

Jack Wilshere vindt teamgenoot Wojciech Szczesny de beste doelman in de Engelse competitie. Zaterdag maakte hun club Arsenal bekend dat het contract van de Poolse keeper is opengebroken en verlengd. Szczesny reageerde zelf erg verheugd en ook Wilshere vindt het prettig nieuws. Hij denkt dat er nog veel rek zit in de doelverdediger.

/

Kort nadat Arsenal bevestigde dat Szczesny’s contract was verlengd, sprak Wilshere complimenteuze woorden richting hem op Twitter. “De top drie van allerbeste keepers in de Premier League? Ik ga voor Szczesny, Joe Hart en David de Gea. Hoe denken jullie erover? Ik vond het moeilijk om te kiezen voor een nummer drie!”, aldus de Engelsman.

“Het is een lastige, want de lat ligt hoog voor de keepers in de Premier League. Maar voor mij is Szczesny de nummer één, en hij is ook nog erg jong”, vindt Wilshere. Sinds het seizoen 2004/05 wordt in Engeland jaarlijks de beste keeper gekozen: hij wint de Golden Glove-award. Tot nu toe wonnen Hart (driemaal), José Manuel Reina (driemaal) Petr Cech (tweemaal) en Edwin van der Sar de verkiezing.

Bezig met laden …