voetbalzone

In de wandelgangen: Tottenham wil af van lage afkoopsom Alderweireld

Yanick Vos12 mrt 2017, 23:30
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2017, 23:30
Advertentie
/
Hélder Costa neemt in de zomer mogelijk afscheid van Wolverhampton Wanderers. De linksbuiten wordt in de gaten gehouden door Arsenal en Chelsea. (Daily Mirror)
/
Mauricio Pochettino vreest Harry Kane geruime tijd kwijt te zijn. De spits van Tottenham Hotspur stond eerder zeven weken aan de kant met een enkelblessure en lijkt nu een soortgelijke kwetsuur opgelopen te hebben. (The Guardian)
Toby Alderweireld staat op het punt om zijn contract bij Tottenham Hotspur open te breken.The Spurs stellen zo’n 85 duizend euro per week tegenover het verwijderen van de transferclausule van 28,5 miljoen uit het contract van de Belg. (Daily Mirror)
/
Geert-Arend Roorda heeft het profvoetbal vaarwel gezegd en gaat nu als hoofdtrainer aan de slag bij Udiros uit Nijehorne. De oud-speler van sc Heerenveen voetbalt ook nog bij Flevo Boys, waar hij tevens jeugdtrainer is. (Leeuwarder Courant)
/
Chelsea hoopt het talent Billy Gilmour over te nemen van Rangers FC. Ook Barcelona, Bayern München, Manchester United en Manchester City azen op de jonge aanvallende middenvelder. (Daily Mirror)
/
Jack Wilshere is niet bezig met zijn toekomst bij Arsenal. De huurling van Bournemouth wil er alles aan doen om de Engelse laagvlieger in de Premier League te houden en neemt pas aan het einde van het seizoen een besluit over zijn toekomst. (Daily Mirror)