voetbalzone

De Bruyne stapt in privé-jet: 'Hoop dat het geld niet naar zijn hoofd stijgt'

Daniel Cabot Kerkdijk29 aug 2015, 09:50
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2015, 09:50
Advertentie

De verwachting is dat de transfer van Kevin De Bruyne naar Manchester City vandaag of morgen wereldkundig zal worden gemaakt. De aanvallende middenvelder stapte zaterdag in een privé-jet op het vliegveld van Braunschweig, met Manchester als bestemming. Met de aanstaande transfer is een bedrag van minimaal 74 miljoen euro gemoeid.

voetbalzone

De Bruyne zal in Manchester tot een van de grootverdieners gaan behoren. "Ik hoop dat het geld niet naar zijn hoofd stijgt", zo reageerde Marc Wilmots. De bondscoach van België is duidelijk over de status van de aanvallende middenvelder. "De Bruyne krijgt wat hij verdient na een uitstekend seizoen. Maar de hoge transferprijs zal niets veranderen aan zijn positie binnen de ploeg."

"Hij geeft zich altijd volledig voor de ploeg en ik hoop dat hij dat blijft doen. Zijn eerste twee wedstrijden bij Wolfsburg waren minder goed, het gedoe tast toch zijn mentale toestand aan." De Bruyne maakt deel uit van de Belgische selectie voor de EK-kwalificatieduels met Bosnië (3 september) en Cyprus (6 september).

Hé, wie hebben we daar? Kevin De Bruyne vliegt vanaf Braunschweig naar Engeland! #transfer #wolfsburg #mcfc #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …