voetbalzone

‘De trainer zegt dat ik een bolle kop heb gekregen op vakantie’

Mart van Mourik13 jul 2023, 18:21
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2023, 18:21
Advertentie

Phillip Cocu hoeft vooralsnog niet bang te zijn dat Million Manhoef vertrekt bij Vitesse, zo laat de vleugelspeler weten in gesprek met ESPN. De 21-jarige rechtsbuiten, die afgelopen seizoen ook meermaals op de linkerflank werd geposteerd, werd in de afgelopen weken onder meer gelinkt aan FC Twente, maar hij geeft aan erg gelukkig te zijn in Arnhem.

“Het is niet zo heftig dat hij mij smeekt om te blijven”, vertelt Manhoef lachend na de training van donderdag. “Hij weet dat ik nog gewoon een tweejarig contract heb en hij ziet dat ik heel blij ben om bij Vitesse te zijn. Waar Cocu het dan wél over heeft met mij? Nou, hij zei aan het begin dat ik een bolle kop had gekregen op vakantie, haha. Ik zei tegen hem dat het door mijn coltrui kwam”, besluit Manhoef lachend.

Cocu kan genieten van de uitspraak van Manhoef, maar op een serieuzere toon vertelt de trainer erg tevreden te zijn over de inzet van zijn pupil. “Hij had vakantie inderdaad, dus hij heeft het goed gehad. Haha nee, had bij Jong Oranje natuurlijk nog verder getraind, dus hij heeft eigenlijk een korte break gehad vergeleken met de rest. Maar hij meldde zich al wel een dag eerder dan gepland was, dus dat vind ik altijd wel mooi om te zien. Dat komt allemaal wel goed.”

Eloy Room
Verder gaat de oefenmeester in op de vermeende interesse in doelman Eloy Room, die momenteel nog onder contract staat bij Columbus Crew. “Wij staan al een tijdje in contact met een keeper, want Kjell Scherpen is natuurlijk al enige tijd geleden vertrokken. Maar ik heb zeker contact gehad met Eloy Room. Ik wil nog niet op de zaken vooruitlopen, want je weet nooit hoe het loopt in het voetbal. Het is natuurlijk een jongen met een Vitesse-verleden, dus laten we even afwachten wat er gaat gebeuren”, aldus Cocu.

Bezig met laden …