voetbalzone

Directe transfer naar Ajax maakt kans op nieuwe spits Willem II wat groter

Bart Kruyt30 dec 2015, 08:15
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 08:15
Advertentie

Technisch directeur Carlos Aalbers en coach Jurgen Streppel willen de selectie van Willem II graag versterken met een spits en de kans dat dit zal gaan gebeuren, is weer een klein beetje groter geworden. Frenkie de Jong zou het seizoen afmaken in Tilburg, maar vertrekt nu toch al in januari naar Ajax, waardoor er weer wat extra ruimte is in het spelersbudget van Willem II.

voetbalzone

Voetbal International weet dat de huidige nummer dertien van de Eredivisie alle centen goed kan gebruiken in de jacht naar een nieuwe doelpuntenmaker: Ajax-huurling Richairo Zivkovic valt erg tegen en bij gebrek aan beter staat middenvelder Erik Falkenburg nu vaak in de spits. Met acht doelpunten is hij overigens wel de topscorer van de Tricolores.

Ajax en Willem II bereikten al in de zomer een akkoord over de achttienjarige De Jong, die in de zomer van 2016 naar Amsterdam zou verhuizen. De middenvelder speelt dit seizoen echter nauwelijks bij Willem II en maakt daarom toch al per direct de overstap. Hij zal zijn wedstrijden naar verwachting gaan spelen bij Jong Ajax, dat uitkomt in de Jupiler League.

Bezig met laden …