voetbalzone

'Doe het goed in Duitsland, dus ben blij dat ik bij Chelsea ben vertrokken'

Thijs Post14 mei 2015, 09:15
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2015, 09:15
Advertentie

Chelsea kocht Kevin De Bruyne in 2012 van Racing Genk, maar een vaste waarde in Londen werd de Belg nooit. De Bruyne liet zich verhuren aan Werder Bremen, waar hij uitstekend presteerde. Toen hij terugkeerde op Stamford Bridge was het weer het oude liedje. VfL Wolfsburg nam De Bruyne over en nu wordt de middenvelder gezien als een van de beste spelers ter wereld.

voetbalzone

“Manager José Mourinho zei me na mijn verhuur terug te komen en dat heb ik gedaan”, laat De Bruyne weten aan Europsport. “Na zes maanden weinig tot niet gespeeld te hebben liet ik de club weten dat ik wilde vertrekken. Ik wilde niet meer verhuurd worden, want dan blijft het hetzelfde liedje.”

“Het was een fantastische beslissing om naar VfL Wolfsburg te gaan. Ik doe het goed, dus ik ben blij met mijn vertrek bij Chelsea”, zegt De Bruyne, die dit seizoen in alle competities al 27 assists gaf. In de wandelgangen wordt hij in verband gebracht met Europese grootmachten als Manchester United, Manchester City, Bayern München en Paris Saint-Germain.

Bezig met laden …