Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen kijkt in de camera en heeft speciale boodschap voor Joey Veerman

Laatste update:

Valentijn Driessen is positief gestemd over het optreden van het Nederlands elftal. In een video-item van De Telegraaf maakt de journalist duidelijk dat geen enkele speler een onvoldoende haalde in het gewonnen duel met Roemenië (0-3). Bovendien heeft Driessen nog speciale woorden voor Joey Veerman.

“Ik vond niemand door de ondergrens gaan vandaag”, lacht Driessen na afloop van de zege op de Roemenen. “Virgil van Dijk maakte wel een lelijk foutje net voor rust, waardoor Roemenië nog de 1-1 had kunnen maken. Maar er waren geen onvoldoendes.”

“In het begin was het wel een beetje moeizaam en gevaarlijk. We speelden de lange bal, maar voorin hadden we geen lengte of spelers die de bal konden vasthouden. Memphis Depay deed het vandaag niet, maar misschien de volgende wedstrijd.”

“Verder is het heel bijzonder wat Cody Gakpo doet. Hij was de maker van het eerste doelpunt en hij was betrokken bij de tweede goal. Hij laat het op dit podium zien en hij heeft geen plankenkoorts. Dat liet hij op het WK in Qatar ook al zien. Misschien dat hij kan uitgroeien tot een Arjen Robben vanaf links”, zegt Driessen.

Na het teleurstellende optreden van Veerman tegen Oostenrijk voorspelde Driessen dat de middenvelder niet meer zou spelen in Oranje, maar nu is de journalist blij dat Veerman tegen Roemenië weer minuten mocht maken.

“De kans die Veerman kreeg had hij bij PSV er wel ingeschoten, maar door die loden last van het Oranje-shirt ging die bal voorlangs”, lacht Driessen, die vervolgens recht in de camera kijkt om zich tot Veerman te richten.

“Ik ben blij dat je terug bent in het Nederlands elftal en het shirt weer hebt gedragen, Joey. Ik ben echt een liefhebber van de speler Joey Veerman, maar ik vind hem bij Oranje te flets spelen. En ik zie niet dezelfde speler die ik bij PSV zie”, aldus Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Door de loden last van het Oranje shirt ging de bal voorlangs... Tuurlijk, blijf in jezelf geloven Valentijn!

3 juli 2024 om 00:09
0

Valentijn doet wat iedereen moet doen. Gewoon excuses maken aan Veerman en weer doorrr… Het is toch volkomen belachelijk dat een topspeler, die zijn best doet, neergemaaid wordt alsof hij iemand iets naars heeft aangedaan? Morgen graag excuses van Jeroen Stekelenburg die als een bloedzuiger en parasiet Veerman ( vlak na de wedstrijd) een domme opmerking wilde ontlokken. Wat een kwal is deze Stekelenburg!

3 juli 2024 om 16:50
0

Ik ben het geheel met je eens, denk dat deze Jeroen in de podcast wereld verdwijnt

3 juli 2024 om 07:52
0

Stel je toch niet zo aan, hij zegt het toch met een knipoog

3 juli 2024 om 07:59
0

Ja bij psv scoort hij vaak zon bal, dat klopt wel. Ligt het aan de last? Geen idee.

3 juli 2024 om 08:12
0

Ik vond Memphis één van de minste. Veel dreiging maar er gebeurt niks.

3 juli 2024 om 08:54
0

Memphis was waardeloos, weer. Gelukkig was de rest goed! Goed Oranje gezien

Ik vond Memphis toch echt weer door de ondergrens gaan eerlijk gezegd. Helemaal niets lukt bij hem. Het hele toernooi al niet eigenlijk. Schouten, Gakpo en Ake alledrie fantastisch. Heel apart dat Koeman juist die 3 als eerste wisselde, of heb ik blessures gemist?

2 juli 2024 om 23:46
0

Schouten en Ake hadden klachten, maar Ake was echt niet blij met zijn wissel. Gakpo was denk ik een publiekswissel.

2 juli 2024 om 23:49
0

Ake was vooraf al niet okselfris toch, zijn wissel begreep ik wel.

2 juli 2024 om 23:54
0

Maar wel de beste man, met Gapko, in het veld voor die wissels.
Je bedoeld met okselfris dat hij een lichte blessure had?

2 juli 2024 om 23:59
0

Blessure of niet, Ake was fantastisch. Die ruimt alle rotzooi van Van Dijk en De Vrij op.

3 juli 2024 om 09:00
0

@Dordt: Ja, klopt. Het was tot gisteren ook niet zeker of hij überhaupt zou gaan starten omdat hij lichte klachten had, ik meen de lies. Met Vd Ven heb je een prima vervanger in huis dus ik begreep die wissel wel, Ake gaf ook zelf aan dat hij gewisseld wilde worden las ik (heb ik zelf niet bewust gezien).

2 juli 2024 om 23:47
0

Voorgaande toernooien waren ook drama met depay. Word tijd voor zirkzee of brobbey.

2 juli 2024 om 23:55
0

Ja eens maar gaat Koeman nooit doen natuurlijk

2 juli 2024 om 23:47
0

Schouten en Gakpo hadden wat last afgelopen week volgens de NOS.

Memphis niet goed vandaag, maar toch heb je het idee dat het er zomaar eens uit kan komen.

3 juli 2024 om 00:01
0

Als je nog niet 1x zo'n houthakker van Roemenie uit kan kappen om een schot te lossen die niet in de 3e ring beland, heb ik weinig hoop op beters tegen de sterkere landen die we nu gaan treffen.

3 juli 2024 om 08:56
0

Eerst Turkije nog he. De sterkere landen komen (hopelijk) daarna

3 juli 2024 om 00:32
0

Vond het wel meevallen. Regelmatig gevaarlijk, aan de basis van de 2-0. Beetje pech met die vrije trap en dat geblokte schot. Het is maar hoe negatief je wil kijken

3 juli 2024 om 00:55
0

Pech kan je die vrije trap niet noemen in mijn optiek, daar hij 'm gewoon naast schiet. Dat is dus gewoon niet goed genoeg ingeschoten. Wel een goede poging, maar als je 'm zelf niet tussen de palen schiet zonder dat de bal aangeraakt wordt, dan kun je in mijn optiek niet spreken van pech.

Persoonlijk vond ik Depay een 6je. Geen onvoldoende, maar ook geen ruimere voldoende. Daar ging te veel mis bij hem vond ik.

3 juli 2024 om 08:01
0

Zijn vrije trappen en corners zijn over het algemeen verschrikkelijk slecht. Die ene vrije trap viel me mee dat hij maar net naast was.

3 juli 2024 om 00:39
0

Volgens mij werd Bergwijn als eerste gewisseld 😉. Maar Memphis kan echt niet als spits, presteert al 4 wedstrijden niks. Lijkt echter oneindig krediet te hebben. Onze eigen Ronaldo.

3 juli 2024 om 00:53
0

Vind ik wel zwaar overdreven dat niks lukt bij Depay en ook hele toernooi al... gaat gewoon zwaar bij heel het elftal en dan helpt ook niet dat die veel meer moet spelen als een diepe spits. Vond hem vandaar echt niet slecht, paar acties lukte paar niet, maar was goed aanspeelbaar en deed ook goed mee met de combinaties die soms snel opvolgde door de linies heen.
Onze middenveld was vandaag wel doorslaggevend, te maken dat Veerman niet speelde misschien. Zat stuk meer snelheid en dynamiek achter. Vooral Reijnders speelde sterk, met demarrages dwars door hun middenveld heen.

3 juli 2024 om 07:16
0

Het leek ook wel alsof de medespelers hem ook het liefst geen bal meer gaven, tenzij t echt niet anders kon.

3 juli 2024 om 07:34
0

Kun je nagaan hoe goed we zijn als Depay eruit gaat en er een echte spits in komt...nu spelen we soort van met 10,5 man, aangezien Depay vaak loopt waar anderen ook (kunnen) lopen, en we iemand in de spits missen! Hopelijk Depay snel met pensioen en Brobbey/Zirkzee de komende 10 jaar in de spits.

3 juli 2024 om 07:55
0

Nou dit dus.
Memphis speelde gewoon drama. 20 corners 0 echte mogelijkheden eruit.

Dumfries idem die had 12 assists ofzo kunnen hebben gisteren zovaak mocht ie een voorzet geven.

Ja we winnen 3-0, Gakpo was top! Maar tovh ook weer in het begin een aantal x gezien dat NL onder druk werd gezet, wat niet zou mogen tegen een Roemenië

Misselijkmakend figuur. Roept vorige week nog dat Veerman nooit meer mag worden opgeroepen, stelt zelfs tijdens een persconferentie die vraag en is nu ineens fan van de speler. Ja, precies.

2 juli 2024 om 23:55
0

Dat heet face to face. Zo is Valentijn. Een achterbaks mannetje

3 juli 2024 om 12:07
0

Heel smerig inderdaad. Brrr.

3 juli 2024 om 00:05
0

Tinus88 dat heeft hij helemaal niet gezegd. Hij zei dat hij dacht dat hij onder koeman geen kans meer zou krijgen. Kwam geloof ik ook met een voorbeeld van een speler waarbij dit gebeurt was. En zei dat hij fan was van veerman en vooraf dacht dat hij het goed zou gaan doen.
Wel eens dat het een misselijk figuur is, maar dit klopt gewoon niet.

3 juli 2024 om 00:12
0

Dan hebben meerdere podcasts en VZ hem verkeerd gequote. Dat kan natuurlijk. Neemt niks weg van mijn mening. Misselijkmakend figuur.

3 juli 2024 om 00:41
0

Tinus88 op vz stond niet dat hij hem graag in oranje zag, maar ook zeker niet dat hij niet wilde dat hij opgeroepen werd. Hij legde uit dat hij dacht dat koeman dat niet meer zou gaan doen.

3 juli 2024 om 00:57
0

Dat ligt een beetje er aan hoe je het uitlegt toch Ironmanutd? Bij mijn weten zei hij: Veerman is na deze wissel klaar in Oranje. Daar gaf hij verder geen context bij, dus dat kan zowel met jouw uitleg zijn als met die van Tinus88. Maar kan dus zijn dat ik de rest heb gemist hoor.

3 juli 2024 om 08:44
0

Jackieboy10 dat jullie de context niet lezen is prima, maar die stond er natuurlijk wel bij.

"ik verwacht dat Ronald Koeman hem in september niet meer gaat oproepen"

"koeman heeft Kenneth Taylor eerder ook na een half uur naar de kant gehaald, in de wedstrijd tegen Frankrijk. Die heeft hij daarna nooit meer opgeroepen en gesproken"

"sowieso vergeet Koeman dingen niet zo snel. Die heeft hem nu een maand meegemaakt, en twee grote kansen gegeven. En hij mocht ook nog invallen tegen Frankrijk. Als je het dan niet waarmaakt, is het meestal einde interlandcarrière onder Ronald Koeman. En die blijft nog twee jaar. Dat is ook helemaal niet zo gek: trainers hebben natuurlijk een voorkeur. En straks komen al die jongens terug. Wieffer, Timber, Frenkie de Jong, Marten de Roon misschien zelfs... Dus op zo’n moment ziet Ronald Koeman Joey Veerman niet staan als je hier gewoon niet levert."

Dit is alleen uit het artikel van vz.

Bovendien zou hij zelf nog gezegd hebben dat hij veerman fan is en verwachte dat hij moeiteloos die rol op het middenveld zou kunnen invullen.

3 juli 2024 om 07:19
0

Weet je wat misselijkmakend is? Mensen zoals jij die de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. Wat *** je nou man? Hij heeft niet geroepen dat hij nooit meer opgeroepen mag worden.. Hij zei dat Koeman (met z’n karakter) Veerman geen kans meer gaat geven. Maar (!) dat Koeman weinig smaken heeft op het middenveld en dat het dus zomaar zou kunnen van wel. Dát heeft hij gezegd. Niet meer, niet minder. Houdt het bij de feiten. Jij en al dat schapenvolk die maar dom lopen te papegaaien omdat ze naam Driessen genoemd wordt. Zielig. Ik heb genoeg op Valentijn aan te merken maar die sneue onzin van alles maar negatief framen zonder feitenkennis ben ik echt meer dan zat. Als iemand fan is van Veerman dan zijn het de mannen van De Telegraaf trouwens.

3 juli 2024 om 08:28
0

Ik boycot de beste man zovaak en zo gauw mogelijk, je mist echt precies niks aan Valentijn Driessen. Absolute onruststoker. Ik haal mijn informatie van VZ en podcasts waarin ze dat dus letterlijk aangaven. Letterlijk aangaven. Maar goed, dan zit ik ernaast en ben ik in de sociale media val getrapt. Ik ben niet te beroerd om dat toegegeven. Dat gebeurd. Sorry Valentijn! Zie je? Ik ben niet de beroerdste. Iedereen maakt fouten en ik maak ze dagelijks.

Maar maat. Chill even. Je kunt best proberen op een andere toon te posten. Misschien een idee voor de volgende keer. Daar worden de discussies leuker van. Deze toon helpt niemand.

3 juli 2024 om 11:27
0

Tinus88 tja een post plaatsen die begint met misselijkmakend figuur, met erna eigenlijk gewoon onwaarheden, en dan over de toon gaan praten.

Kun je me in ieder geval vertellen waar op VZ dit letterlijk stond dan? Ik heb het artikel namelijk toen gelezen en net nogmaals gelezen, en het staat er gewoon niet. Niet eens in de buurt ervan zelfs.

3 juli 2024 om 15:15
0

Nogmaals, dan heb ik de kanalen verkeerd begrepen en ben ik verkeerd geïnformeerd en/of heb ik die verkeerd geïnterpreteerd. Ik maak zelfs nog excuses aan iemand die het toch nooit leest. Lijkt me weinig mis met die toon.

Jackieboy beschrijft het hierboven prima. Het is dan vooral interpretatie en dan heb ik het simpelweg verkeerd geïnterpreteerd, lijkt me weinig mis mee. Dat gebeurd iedereen.

En terugkomend op de toon. Het helpt echt niemand wanneer je op die toon iemand benaderd. Daar maak ik mijzelf ook schuldig aan, mea culpa. Neemt niet weg dat ik mij een bewust van ben en er aan probeer te werken.

4 juli 2024 om 07:29
0

Tinus88 tja je kunt wel over interpretatie blijven praten, maar als je jouw conclusie ("roept vorige week nog dat Veerman nooit meer mag worden opgeroepen" trekt op basis van een artikel met onderstaande teksten, dan heb je of al besloten wat je mening gaat zijn of je hebt het niet gelezen. Dat valt echt niet onder verkeerd geïnterpreteerd.

"ik verwacht dat Ronald Koeman hem in september niet meer gaat oproepen"

"koeman heeft Kenneth Taylor eerder ook na een half uur naar de kant gehaald, in de wedstrijd tegen Frankrijk. Die heeft hij daarna nooit meer opgeroepen en gesproken"

"sowieso vergeet Koeman dingen niet zo snel. Die heeft hem nu een maand meegemaakt, en twee grote kansen gegeven. En hij mocht ook nog invallen tegen Frankrijk. Als je het dan niet waarmaakt, is het meestal einde interlandcarrière onder Ronald Koeman. En die blijft nog twee jaar. Dat is ook helemaal niet zo gek: trainers hebben natuurlijk een voorkeur. En straks komen al die jongens terug. Wieffer, Timber, Frenkie de Jong, Marten de Roon misschien zelfs... Dus op zo’n moment ziet Ronald Koeman Joey Veerman niet staan als je hier gewoon niet levert."

Deze man presenteert zich continue als het geweten van het Nederlands voetbal. Waarom krijgt hij nog een podium?

Waarom is iedereen zo lief voor Depay; deed werkelijk niets goed, verprutste meer dan 10 corners en een vrije trap. Stelt zich aan als een (zelf bedachte) superster en is geen enkele keer langs zijn directe tegenstander gekomen. Wordt tijd dat ze hem banken. By far de slechtste speler bij Nederland.

Wat van Dijk verzuimde kreeg met Ake te maken.
Dat Veerman weer een kans kreeg was terecht.
Depay is onwaardig in de spits met zijn rare kunstjes. Xavi moet gewoon voetballen en geen rare dingen doen. Een ander gezicht opzetten zou ook niet verkeerd zijn. Maarja we zijn er aan gewend. Gakpo speelde uitstekend evenals Dumfries. Als ze zo spelen tegen de Turken is de halve finale haalbaar en dan zit het erop denk ik

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren