voetbalzone

In de wandelgangen (1/8): Pirlo kan in Londen voor drie jaar tekenen

Peter Nusselder20 okt 2013, 00:30
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2013, 00:30
Advertentie
/
Maarten Martens is in het seizoen 2008/09 een transfer naar Juventus misgelopen. De Belgische middenvelder werd destijds nadrukkelijk in verband gebracht met de Oude Dame, maar serieus werd het nooit. “Ik heb het ook gelezen, maar het bleef bij een gerucht. Ik nam het dus niet heel serieus. Mijn zaakwaarnemer wist ook van niets en er kwam geen bod binnen”, zegt de linkspoot van AZ. (RTV Noord-Holland)
/
FC Groningen verloor afgelopen zomer Virgil van Dijk aan Celtic, maar is tevreden over diens opvolger.De Trots van het Noorden plukte bij NAC Breda de 26-jarige Eric Botteghin weg en trainer Erwin van de Looi is lovend over de Braziliaan. “We wilden als vervanger van Van Dijk een zwaargewicht hebben. Een jongen die er direct staat en dat maakt hij uitstekend waar”, zegt de coach van de noorderlingen. (RTV Noord)
/
Andrea Pirlo is al 34 jaar oud en viert nog voor het einde van dit seizoen zijn 35e verjaardag. André Villas-Boas denkt echter dat de middenvelder nog wel even meekan en Tottenham Hotspur is bereid om Pirlo een driejarig contract aan te bieden. Andere clubs met interesse denken eerder aan een eenjarige verbintenis en Tottenham hoopt op deze manier een streepje voor te hebben. (Daily Star)
/
Deco werkte in zijn loopbaan met grote coaches als Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti en Frank Rijkaard, maar heeft de beste herinneringen overgehouden aan José Mourinho. 'Hij is de beste coach met wie ik heb samengewerkt", zegt Deco. "Hij weet je ervan te overtuigen dat als je doet wat hij zegt, er resultaten zullen komen. En dat gebeurt ook." Deco en Mourinho wonnen in 2004 bij FC Porto de Champions League. (El Mundo Deportivo)
/
Ryan Giggs, Javier Zanetti en Francesco Totti weten van geen ophouden, maar dat geldt ook voor Jussi Jääskeläinen. De 38-jarige doelman is nog steeds eerste keus bij West Ham United en wil na dit seizoen nog wel door blijven gaan. “Ik wil zo lang blijven meedoen als ik maar kan. Ervaring is belangrijk voor een keeper en ik geniet van het werken met Big Sam”, zegt hij over trainer Sam Allardyce. (Caught Offside)
Bezig met laden …