Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eén man moet het massaal ontgelden bij fans van Nederland in duel met Frankrijk

Laatste update:

De Nederlandse fans zijn totaal niet te spreken over het optreden van arbiter Anthony Taylor. Honderden X-gebruikers klagen tijdens het EK-duel tussen Nederland en Frankrijk over de leidsman, die volgens het publiek de wedstrijd ‘kapotfluit’.

“Taylor fluit in z’n eentje de vaart uit de wedstrijd”, zo schrijft een fan op X. “Ligt het aan mij of fluiten Britse scheidsrechters een stuk pietluttiger bij internationale wedstrijden dan bij potjes in de Premier League?”, voegt een ander eraan toe.

Het commentaar gaat verder. “Deze scheids gaat de wedstrijd helemaal kapotfluiten. Bij iedere aanraking fluit hij” en “als zelfs de Engelse scheidsrechters als in zaalvoetbal gaan fluiten...”, zo schrijven supporters.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou bijna zeggen Nederland blaft maar bijt niet. Nou, ze blaffen niet eens ... ze kwispelen. Geen enkele degelijke doel poging! Memphis en Xavi zijn echt vertragende factoren, wisselen die twee. Reijnders naar 10, Veerman erin samen met een echte 9 liefst Zirkzee en anders Woutje. Deze Britse scheids fluit ook alles dood, de kritiek is geheel terecht. Juist bij Taylor zou je denken dat ie mannelijk voetbal toe laat.

21 juni 2024 om 21:53

Wat gaat Veerman uitrichten dan? Het middenveld krijgt heel weinig tijd, met name voorbij de middellijn. Die omstandigheden zijn echt alles waar Veerman heel veel moeite mee heeft...

21 juni 2024 om 21:59

Veerman is veel te traag op dit niveau inderdaad. Zo heel slecht speelt Xavi ook niet. De bal op Frimpong in het begin had een assist moeten zijn.En Depay kan uit het niets een goal maken. De scheids fluit niet Perse pietluttig, hij laat soms ook doorgaan bij iets dat wel een vrije trap moet zijn.

21 juni 2024 om 22:01

Nee Xavi loopt lekker te voetballen. Als je Reijnders op 10 zet en die wat beter positioneert dan Xavi dan kan Veerman samen met Schouten meer controleren. Daarnaast kan Veerman met zijn passing het verschil maken. Xavi speelt dramatisch net als Depay. Dus zet daar maar Zirkzee of Malen voor in.

21 juni 2024 om 22:52

@BurdyM dit dus precies ... Frankrijk geeft ruimte achter de laatste linie weg. Handig voor Veermans diepte en steek passes. Tegen Polen was deze ruimte er niet en waren er ook geen loopacties van de voorhoede. Alles stond toen stil. In deze wedstrijd is juist wel 'Veerman proof' ... voorwaarde is wel dat er een echte 9 staat Weghorst/Zirkzee. Brobbey en Depay niet want die zakken in. Daarnaast wie gaat anders dan Veerman voor de benodigde creativiteit zorgen? Gini? Weghorst? Dumfries? Precies Veerman dus, die is de enige spelmaker. Het gezeik van te hoog tempo is overduidelijk onzin. Weet je voor wie het tempo te hoog was: vd Beukering in zijn Feyenoord tijd of Kuffour in diens Ajax tijd, van der Meyde in zijn PSV tijd. Dat zijn voorbeelden dat het te snel gaat voor een speler.

22 juni 2024 om 00:52

Ik denk persoonlijk dat Gravenberg een versterking op het midden veld jan zijn daar hij al internationale wedstrijden heeft gespeeld. E ook sneller is dan Veerman.

21 juni 2024 om 22:01

Memphis eraf voor Malen en Gakpo naar de punt toe als Koeman ballen heeft.
Daarnaast De Vrij eraf voor De Ligt, De Ligt is wat sneller.

21 juni 2024 om 22:03

De Ligt kan helemaal niet opbouwen. Als ze hem vrijlaten wordt elke bal lang gespeeld en ingeleverd. Het probleem zit niet achterin maar op het middenveld. We hebben geen 10 en geen spits.

Erger mij meer aan meneer haarband, die doet echt zoveel fout. Daarmee gaan kansen verloren en ontstaan er gevaarlijke tegenaanvallen. Frimpong ook 0 bijdrage. Tandem Xavi Gakpo loopt wel goed

21 juni 2024 om 21:50

Je bedoelt Gakpo loopt goed. Xavi en Memphis zijn een blok aan Oranje’s been tot nu

21 juni 2024 om 21:51

Xavi zat er wel een paar keer goed tussen. Memphis grossiert in balverlies.

22 juni 2024 om 00:54

Heb het al eerder gemeld Xavi en Depay zijn dezelfde soort speler 1 kan nog wel maar 2 niet En dan zou ik voor Xavi gaan omdat hij de toekomst is.

21 juni 2024 om 21:54

Eens @ Spijkenisse. De scheids is top als je het vergelijkt met de haarband. Denkt even balletjes buitenkantvoet te te kunnen spelen. Er snel uithalen.

21 juni 2024 om 21:59

Zo de knetter wat is die Depay slecht. Gadverdamme. En ook geen meter compenseren om dat achterlijke balverlies te verstellen. Wisselen!!!!

Memphis in de rust er uit, dat is veruit de slechtste man van het TOERNOOI

Jari-Gunner en D.Costa9CFC gaven het al aan voor de wedstrijd (mag ook in het artikel). Het is een van de slechtste refs op de Europese velden.

21 juni 2024 om 21:54

Ik denk dat iedereen die vaker Engels voetbal kijkt wel weet dat Taylor een aanfluiting is.

21 juni 2024 om 21:57

Pun intended? 😉

Dacht dat het over Depay ging. Die is nog slechter.

21 juni 2024 om 21:51

Die moet echt gewisseld worden bakt er niks van

21 juni 2024 om 21:51

Reijnders is net zo slecht. De twee slechtsten aan de kant van Oranje.

21 juni 2024 om 21:55

Ja, eigenlijk zijn alleen De Vrij en Ake beetje normaal aan het doen

De scheidsrechter is irritant, maar ook weer niet heel slecht. Vooral Reijnders en Memphis verzaken echt vandaag. Reijnders leidt tot drie keer toe heel gevaarlijk balverlies op een moment dat dat echt niet mag, terwijl Memphis continu de verkeerde keuzes maakt en veel te veel risico neemt op momenten dat het niet kan. Er zijn er nog wel een paar die niet goed spelen, maar die voetballen in ieder geval in de discipline en maken geen domme fouten.

We spelen met 10 man…Memphis is echt de allerslechtste van het veld!! Maar zijn haarband zit gelukkig wel goed!!

Wissel depay voor brobey dan heb je echt wat aancje buiten spelers nu heb je niks aan ze want depay is niet aanspeelbaar

Degelijk wel momenten geweest om te counteren en Frankrijk pijn te doen, maar voorin laten ze het compleet afweten, met Memphis als absolute uitblinker in negatief opzicht.

Depay is meer bezig met zen haarband dan met het toernooi

Ik erger mij meer aan Depay, die weer eens laat zien, dat hij mateloos uit vorm is. Durf hem eens te vervangen.

Onwijs saaie wedstrijd, het lijkt alsof het nergens meer om gaat. Die Taylor fluit ook voor alles. Dat helpt ook niet bepaald mee.

Niet Depay zijn wedstrijd, wisselen aub

Heb al eerder gepost dat Depay altijd faalt op grote toernooien. Gewoon wisselen, want hij loopt ook nog eens de hele wedstrijd verkeerd. En het verhaal Simons kennen we nu wel. Maar onze “topcoach”.begrijpt er weer niet zo veel van. Overigens, ons verdedigingscentrum De Vrij en Van Dijk, oogt behoorlijk fragiel. Vooral De Vrij maakt een onzekere indruk. En Reijnders is Griezman al tijden kwijt…

21 juni 2024 om 22:00

Vond juist De Vrij nog wel ok spelen.

22 juni 2024 om 10:41

Aarzelend. En was in de eerste helft ook cruciaal te laat met Frankrijk buitenspel laten lopen. Had zo maar een tegendoelpunt in kunnen leiden. Al hebben we hier natuurlijk niet met een stel koekenbakkers te doen.;-)) Wel gewoon laten staan, want ook De Ligt en Geertruida kunnen dezelfde soort fouten maken. En al met al is onze defensie best een goede lijn. Je hebt soms te maken met topaanvallers. En die vallen niet altijd te verdedigen….

Ik erger me ook aan de NOS. Eén verslaggever die Verbruggen geweldig vind. De man heet 1 schot op goal gehad! Twee analisten in het stadion met een presentator. En wat doen ze in de rust? Reclame! Analyse van 4 min. Geen wonder dat ze zoveel geld moeten vragen aan de horeca. Schande NOS.

Memphis is meer bezig met muziek, brengt notabene vandaag nog een nummer uit, die moest alleen daarom al niet eens spelen om over zn spel maar niet te spreken

Wat ziu Gakpo goed zijn als hij leert met links een bal te trappen

Haarband heeft het te druk met rappen.
Van Dijk staat erbij en kijkt er na.....

Verder wedstrijd wandelen.....

Simons en reijnders en depay hopeloos

Taylor is een ramp als scheidsrechter. Vandaag ook weer. Overigens hadden beide ploegen daarmee te kampen. Maar het afkeuren van een geldig doelpunt sloeg alles. Het arbitrale team kan wat mij betreft snel naar huis. Die wil je niet in de knock-out fase.

Dat kapotfluiten was alleen maar in ons voordeel deze keer.

Als je zelf zo ontzettend slecht speelt kun je hier onmogelijk de scheids de schuld van geven.. al was taylor niet best nee..

Ik vind dat Frankrijk zich veel slimmer aanpast aan de scheids. Ieder duwtje of klein tikje voelen = liggen, en dan het liefst op de bal duiken met je lichaam. Al het hele toernooi levert dit veel vrije trappen op, waar er maar zelden echt een overtreding gemaakt wordt.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren