voetbalzone

'Er is geen club die een duidelijke stap vooruit is als je bij Bayern speelt'

Bart Kruyt13 dec 2012, 11:30
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2012, 11:30
Advertentie

Het gaat goed met Bayern München. De ploeg van Jupp Heynckes staat in de Bundesliga al een straatlengte voor op de concurrentie en bereikte zonder al teveel probleem de knock-outfase van de Champions League. Der Rekordmeister haalde vorig seizoen de finale van dit toernooi en heeft een sterke selectie, die dit kunstje zomaar eens zou kunnen herhalen.

/

Thomas Müller heeft het logischerwijs uitstekend naar zijn zin bij Bayern en ziet zichzelf niet zomaar vertrekken uit Zuid-Duitsland. "Er is geen club die een duidelijke stap vooruit is als je bij Bayern speelt", zei de middenvelder annex aanvaller tegen Spox. "Je kan maximaal naar een club van hetzelfde niveau verhuizen. Bayern doet in Duitsland en in Europa mee om de prijzen en alles is hier ontzettend goed geregeld. Ik voel me hier goed en zal niet zomaar vertrekken bij deze club."

De 23-jarige Müller debuteerde in augustus 2008 in het eerste elftal van Bayern en groeide onder Louis van Gaal uit tot een basisspeler in het elftal. De 38-voudig international speelde tot dusver al meer dan 170 officiële wedstrijden voor Bayern en verloor twee Champions League-finales. Wel staan er een landstitel, een DFB Pokal en twee Duitse Supercups op zijn palmares.

Bezig met laden …