Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bevestigt invulling complete technische staf voor volgend seizoen

Laatste update:

Björn Hamberg en Lukas Babalola voegen zich volgend seizoen toe aan de technische staf van Feyenoord, zo bevestigen de Rotterdammers op de clubkanalen. Zij completeren de staf die geleid zal worden door de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske.

Beide mannen kennen Scandinavische roots. Babalola is net als Priske een Deen, terwijl Hamberg de Zweedse nationaliteit heeft. Het tweetal gaat als assistent-trainer aan de slag in Rotterdam-Zuid.

Zo wordt Priske volgend seizoen bijgestaan door drie assistent-trainers. Naast Hamberg en Babalola blijft namelijk ook John de Wolf werkzaam als assistent-coach.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Etiënne Reijnen, afgelopen seizoen weggeplukt bij sc Cambuur, zal net als vorig seizoen fungeren als adviseur technische staf en als analist, terwijl keeperstrainer Jyri Nieminen ook actief blijft bij de nummer twee van afgelopen seizoen.

Babalola is een opvallend jonge naam. De Deen, die ook over de Nigeriaanse nationaliteit beschikt, is 27 lentes jong. Vorig seizoen werkte Babalola bij Sparta Praag ook al nauw samen met Priske en was hij als rechterhand van de hoofdtrainer een belangrijke schakel in het succesjaar van de Tsjechen.

Hamberg, een 39-jarige Zweed, deed op de hoogste tonelen van het Europese voetbal al de nodige ervaring op. Zo heeft hij een verleden als assistent-trainer bij Brighton & Hove Albion en Chelsea in de Premier League.

Hamberg was namelijk de vaste rechterhand van Graham Potter, de trainersnaam die eerder in Amsterdam en Rotterdam rondzong. Samen was het duo werkzaam bij Östersunds, Swansea City, en dus Brighton en Chelsea. Nu Hamberg met Priske gaat samenwerken bij Feyenoord, komt aan die loyaliteit een einde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zin in volgend seizoen!! Benieuwd of ze onze stugge Rotterdammers wat kunnen laten zien, de lat ligt behoorlijk hoog. Dit jaar dezelfde resultaten als volgend jaar en miss overwintering of een ronde verder in de EL en ze hebben fantastisch resultaat!

28 juni 2024 om 14:52
0

Staf is echt over nagedacht volgens mij. Priske mag er eentje kiezen, DtK kiest de zweed, en John mag de 12e man vertegenwoordigen.

28 juni 2024 om 14:52
0

Stugge Rotterdammers? Stugge Friezen en Groningers kende ik wel als uitspraak (vooroordeel), stugge Rotterdammers nog nooit gehoord.

28 juni 2024 om 15:08
0

Sarcasme is de boventoon maar in mijn omgeving en de buurt zijn we niet zo snel onder de indruk van iets en reageren we over het algemeen heel eentonig en stug. Dat vind ik het mooie. Als de koning langs loopt zullen er verschillende mensen niet op of om kijken.

28 juni 2024 om 14:56
0

EL kan geloof ik niet meer met de nieuwe Europese-opzet, maar voor overwinteren in de CL teken ik ook voor hoor!

28 juni 2024 om 15:03
0

@deenb.

In wat voor opzichte stug?
Maar wat je schets met het zelfde aantal punten dan hebben we het zeker goed gedaan.
eerst maar eens kijken hoe de selectie er over een maand uitzie

Priske schijnt veelal met wingbacks te spelen in een 5-3-2. Ben benieuwd, buitenspelers hebben niet echt geleverd onder Slot natuurlijk. Denk dat met Pedersen - Nieuwkoop - Smal en Hartman je best wel een team hebt om zo te spelen.

28 juni 2024 om 15:08
0

Hij heeft ook 4-4-2 en 4-3-3 gespeeld. Het is maar net wat voorhanden was. Wat dat betreft kan hij (gelukkig) veel kanten op, want enkel bij Antwerpen was hij niet succesvol.

28 juni 2024 om 16:57
0

Hij heeft ook niet bij heel veel andere clubs aan het roer gestaan toch? Bij Midtyiland, Antwerpen en Praag. Hoop dat hij bij Feyenoord wel lekker 433 gaat spelen, 442 heb ik helemaal niets mee en om 532 te spelen moet Feyenoord de halve selectie vervangen. 532 is ook veel moeilijker effectief en attractief uit te voeren dan een 433.

28 juni 2024 om 15:15
0

Ben het niet helemaal eens met je bericht.

Priske speelde bij Sparta met een systeem wat meer leek op een 3-4-3, maar heeft ook 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-4-2 en 4-2-3-1 gebruikt. Tijdens zijn periode in Antwerpen gebruikte hij wel regelmatig 5-3-2 of 3-5-2. Het is momenteel nog onmogelijk om te weten in welke opstelling hij zal starten, maar Priske heeft altijd aangegeven zich aan te passen aan de kracht van de selectie.

Verder is de periode dat de buitenspelers niet leverden beperkt gebleven tot de periode waarin Santi echt in bloedvorm was. Toen Santi minder in vorm raakte heeft er een tactische omzetting plaatsgevonden waardoor de buitenspelers meer in de 16 kwamen in plaats van de middenvelders, dit was ook het moment dat de buitenspelers weer begonnen te leveren.

We hebben in ieder geval momenteel niet de selectie om met 3 centrale verdedigers te gaan spelen, dan zou er zelfs zonder uitgaande transfers versterkt moeten worden. Daarnaast hebben we best wat kwaliteit en talent op de flanken rondlopen en weinig in de punt, waardoor een systeem met 2 spitsen ook onwaarschijnlijk lijkt. Ik vermoed gewoon een 4-2-3-1.

28 juni 2024 om 17:28
0

3 cv’s als in hancko trauner geertruida. Met op de bank nog Beelen

Daar lijkt goed over nagedacht te zijn. De Wolff bewaakt het clubbelang met op de achtergrond Reijnen. Je moet niet willen dat een volledige technische staff alleen in eigen belang denkt zonder dat daar iemand iets van gaat vinden vanuit club oogpunt.

Nu hopen op een goede transferperiode. Er is nog niemand weg maar als het balletje eenmaal gaat rollen dan moet je er ook snel voor zorgen dat er een goed, nieuw elftal staat.

28 juni 2024 om 15:10
0

Denk ook niet dat Hamberg uit de koker van Priske komt, denk dat Te Kloese (die Potter hoog heeft zitten) hem heeft aangedragen.

28 juni 2024 om 18:07
0

Hamberg lijkt wel uit de koker van Priske te komen als je zijn interview ziet. Daarin zegt hij dat hij al een tijdje verwachtte dat hij een nieuwe assistent nodig zou gaan hebben en daarom al enkele maanden oid veel gesprekken heeft gevoerd met Hamberg.

28 juni 2024 om 17:15
0

En hoe werkt dat dan precies, het bewaken van het clubbelang? Moeten er dan wissels niet doorgevoerd worden of juist wel? En gaat De Wolf dat dan tegenhouden of juist in zijn eentje beslissen? Volgens mij moet een staf juist goed samenwerken en zorgen dat je wedstrijden wint. Als je daarvoor een controversieel besluit moet nemen, moet je dat doen. Dat is namelijk in het belang van de club, maar ook de trainers. Priske en De Wolf willen toch allebei winnen?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren