voetbalzone

Feyenoord huurt Babovic met optie tot koop

28 aug 2009, 08:10
Laatst bijgewerkt: 28 aug 2009, 08:10
Advertentie
Stefan Babovic nam donderdag de laatste twijfels over zijn kwaliteiten weg tijdens een training bij Feyenoord, en inmiddels mag de middenvelder zich voor de rest van het seizoen speler van de Kuipbewoners noemen. FC Nantes maakt via de officiële kanalen melding van de verhuur van de 22-jarige Serviër, met optie tot koop, aan Feyenoord. Het salaris van Babovic zal door zijn rijke vader bekostigd worden.

Babovic trainde donderdagochtend met de Feyenoord-selectie om het positieve beeld van bekeken dvd's te bevestigen. "Babovic heeft een uitstekende techniek en zou een versterking voor ons zijn", zei coach Mario Been op de website van Feyenoord. "Hij is ook nog eens een linkspoot en daar hebben we er niet veel van." De huur past binnen het budget van de club, evenals het feit dat Babovic senior de partijen tegemoet komt.

De viervoudig international wordt nog steeds gezien als een grote belofte, maar haalde afgelopen seizoen vooral het nieuws met wangedrag buiten het veld. Hij ruziede in de kleedkamer van FC Nantes met zijn ploeggenoot Djamel Abdouyn en schopte hem knock-out. Babovic kwam in anderhalf jaar in dienst van de vorig seizoen naar de Ligue 2 gedegradeerde club tot 33 competitieduels. Zijn contract loopt in 2011 af.
Bezig met laden …