voetbalzone

Feyenoord krijgt Babovic op de koffie

26 aug 2009, 08:02
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2009, 08:02
Advertentie
Feyenoord heeft wel oor naar de constructie die de komst van Stefan Babovic mogelijk kan maken. Dinsdag werd bekend dat de steenrijke vader van de Serviër bereid is om het salaris van zijn zoon te betalen, wanneer hij aan spelen toekomt in Rotterdam. Feyenoord schuift woensdag met de middenvelder van FC Nantes om tafel.



Babovic heeft een doorlopend contract bij de Franse club, maar komt niet in de toekomstplannen voor. Om zijn kansen op deelname aan het WK groot te houden ziet de Servisch international een transfer wel zitten. Feyenoord wil de middenvelder één jaar huren van Nantes, met een optie tot koop. Het salaris wordt dan betaald door de vader van Babovic, die zijn zoon weer gelukkig wil zien.

Feyenoord ziet wel heil in deze toch opmerkelijke constructie en krijgt de 22-jarige Babovic, diens zaakwaarnemer Fali Ramadani en de Nederlandse voetbalagenten Karel en Dick van Burik woensdagmiddag op de koffie. Er staat een gesprek met Mario Been op het programma. “Babovic wil graag naar Feyenoord. De club spreekt hem heel erg aan", laat Ramadani weten aan De Telegraaf.

Babovic, die halverwege het seizoen 2007/08 vertrok bij OFK Belgrado voor een avontuur bij Nantes, werd jarenlang gezien als één van de grootste talenten van Servië. In Frankrijk zit de loopbaan van de viervoudig international echter op een dood spoor: dit seizoen leverde tot dusver slechts 35 minuten speeltijd op. Overigens haalde Babovic vorig jaar het nieuws met een vreemd incident. De middenvelder kreeg het in de kleedkamer aan de stok met ploeggenoot Djamel Abdoun en schopte zijn collega knock-out.
Bezig met laden …