voetbalzone

'Genie' Kroos bedolven onder complimenten na glansrijk debuut voor Real

Bart Kruyt12 aug 2014, 23:00
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2014, 23:00
Advertentie

Real Madrid haalde tot dusver drie nieuwe spelers binnen in deze transferperiode en twee van de drie aankopen begonnen dinsdagavond tegen Sevilla in de basis. James Rodríguez kwam nog niet helemaal uit de verf, maar Toni Kroos maakte direct veel indruk. De middenvelder was tijdens zijn eerste optreden voor Real nauwelijks op een fout te betrappen en de fans zijn lyrisch.

voetbalzone

Op sociale media wordt Kroos, die werd overgenomen van Bayern München, bedolven onder de complimenten. "Hij laat dit spelletje zo gemakkelijk lijken", schrijft Gary Lineker bijvoorbeeld op Twitter. Fans noemen Kroos een 'genie', 'een garantie voor prijzen' en een 'passmaster'. 96 procent van de passes die de middenvelder verstuurde kwamen bij een ploeggenoot aan.

Kroos speelde op het middenveld naast Luka Modric en diverse supporters vragen zich af of er nog wel plek is voor Xabi Alonso, die in de strijd om de Supercup ontbrak wegens een schorsing. De routinier verlengde enkele weken geleden nog zijn contract bij Real, maar wordt in de wandelgangen in verband gebracht met een vertrek. Door het glansoptreden van Kroos zullen de geruchten ongetwijfeld verder gaan toenemen.

Bezig met laden …