Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Santiago Gimenez blijft opnieuw droog staan en is met Mexico uitgeschakeld op Copa América

Laatste update:

Santiago Gimenez is in de nacht van zondag op maandag met Mexico uitgeschakeld op de Copa América. Het land kwam tegen Ecuador niet verder dan een 0-0 gelijkspel en eindigt daardoor op doelsaldo derde in Groep B. Venezuela won in de nacht met 0-3 van Jamaica en is groepswinnaar, Ecuador bereikt als nummer twee de kwartfinales.

Mexico - Ecuador 0-0


Gimenez kreeg in de punt van de aanval opnieuw het vertrouwen van bondscoach Jaime Lozano. Ex-Ajacied Edson Alvarez was niet geheel fit en bleef het gehele duel op de bank.

De spits van Feyenoord moest toezien hoe Ecuador voor rust voor het eerst gevaarlijk werd. Zo probeerde het zeventienjarige toptalent Kendry Paez de Mexicaanse doelman Julio González te verrassen uit een vrije trap tegen de zijlijn.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mexico stelde daar weinig tegenover. Gimenez kreeg in het eerste bedrijf slechts één kans, maar zijn kopbal belandde op het dak van het doel. In de tweede helft was de grootste mogelijkheid andermaal voor hem. Een afstandsschot van Julián Quiñones werd eerst katachtig gered door Rafael Romo, waarna Gimenez de rebound uit een lastige hoek op de paal schoot.

Diep in blessuretijd legde scheidsrechter Mario Escobar de bal nog op de stip voor Mexico na een vermeende overtreding van Félix Torres. Na het zien van de beelden op het VAR-scherm bleek de Ecuadoriaanse verdediger echter duidelijk de bal te spelen en werd de beslissing alsnog teruggedraaid, tot grote teleurstelling van de Mexicaanse supporters.

Jamaica - Venezuela 0-3


Venezuela had de eerste twee groepsduels op de Copa América al gewonnen en liep tijdens de laatste poulewedstrijd na rust uit naar een overtuigende zege. Eduard Bello opende vroeg in de tweede helft met een rake kopbal de score: 0-1.

De marge werd snel hierna verdubbeld door Salomon Rondon. De spits kreeg de bal van Girona-middenvelder Yangel Herrera en bleef vervolgens koel: 0-2. Het slotakkoord was hierna voor Eric Ramírez, die een vrije doortocht had richting de Mexicaanse sluitpost Jahmali Waite en eveneens niet faalde: 0-3.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Krijgen die Mexicanen ma 10 jaar toch eindelijk hun zin met 'No era penal'.

Jammer dat Gimenez zich niet heeft kunnen onderscheiden. Hij zit wel duidelijk in een dip, al lijkt het gezien het beperkte aantal balcontacten/kansen er ook wel op dat hij heel weinig in stelling is gebracht. Hopelijk kan hij een beetje fris aan het nieuwe seizoen beginnen bij Feyenoord. Hij mist op dit moment, naast vertrouwen, ook mentale scherpte volgens mij.

1 juli 2024 om 08:27
0

De vraag is of hij in een dip zit of dat hij een lange piek heeft gehad waarin alles lukte in een uitstekend draaiend team. Ik zal wel weer worden aangevallen, want iets zeggen over Feyenoord spelers kan hier echt niet. Tóch verwacht ik dat ook de Feyenoorders hier hun mening zullen bijstellen de komende maanden. Ik vind het gewoon geen goede spits en voetballend erg zwak. Overigens moeten we niet vergeten dat het Gimenez (de eerste maanden) niet eens lukte om Danilo uit de basis te spelen.

1 juli 2024 om 08:38
0

Prima dat jij die verwachting hebt. Maar dat van Danilo steeds aanhalen. Slot heeft hem gewoon voorzichtig gebracht. Een jonge spits uit een ander continent, die conditioneel en tactisch nog stappen moest maken. Had dus niks te maken met zijn kwaliteiten

1 juli 2024 om 09:00
0

Een speler van net 23 jaar heeft in de afgelopen 2 jaar anderhalf jaar prima gespeeld en een half jaar minder. Dan mag jij natuurlijk vinden dat dat halve jaar zijn normale niveau is, maar dan ga je daar inderdaad wat reacties op krijgen. En dat iemand die net vanuit Mexico naar Nederland komt wat tijd nodig heeft is ook niet zo heel gek, bovendien stelde Slot hele hoge conditionele eisen. Kortom, je bent een beetje op zoek naar reacties.

1 juli 2024 om 11:00
0

Tis zo grappig dat jij nu echt elke comment in een Feyenoordtopic begint met: Ik zal wel weer worden aangevallen want Feyenoorders... Je bent gewoon zelden op een objectieve comment te betrappen dus wordt dat hier uitgelicht. Overigens zie ik geen Jörgensen scenario voor hem maar begin ik wel mijn mening bij te stellen dat een topspits kan worden daarvoor moet hij voetballend inderdaad te veel stappen zetten.

1 juli 2024 om 16:01
0

Anderhalf jaar prima is wel wat overdreven. Kende in Mexico ook erg wisselvallige periodes en schoot de competitie zeker niet kapot met mega veel goals. Zit natuurlijk wel genoeg potentie in hem, neusje voor de goal, maar zie hem niet bij een Europese topclub belanden.

Lekker vakantie gaan vieren nu en volgend seizoen laten zien dat je wél een spits bent die minimaal verder kan komen dan de eredivisie.
Voor Feyenoord toch best wel gunstig deze droogte, weet je bijna zeker dat hij nog een jaar in Rotterdam speelt.

1 juli 2024 om 14:48
0

Nou zeg. Want wie wil dat nou niet, een spits die niet scoort!

Gimenez spaart de ketchupfles nog even op om in de eredivisie weer los te gaan, al een tijdje toe aan welverdiende rust.

Ik denk dat ie een lange, welverdiende vakantie moet nemen. En toch is het beter als Feyenoord hem verkoopt. Gisteren nieuwe spits aangetrokken.....ueda en Carranza mogen het mooi uitvechten. Hopelijk krijgt Feyenoord nog een mooi bedrag voor Santi.

Heeft Jamaica een Mexicaan op doel staan??

Vind het wel prima, nu blijft ie lekker nog een jaar. Lekker op vakantie en volgend jaar gaan.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren