voetbalzone

‘Haters houd je toch: ik ga er echt niet van wakker liggen, hoor’

Erik van Dam23 jan 2016, 08:09
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2016, 08:09
Advertentie

Olivier Giroud is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Arsenal en maakt een goede kans om meer Premier League-doelpunten te maken dan in de jaren hiervoor. Tot nu toe was hij goed voor elf, zestien en veertien treffers en op dit moment staat de teller voor Olly op twaalf stuks. Giroud richt zich op meer doelpunten en de titel met Arsenal: de rest is voor hem van ondergeschikt belang.

voetbalzone

Ook wat de buitenwereld van hem vindt, laat Giroud tegenwoordig min of meer koud. “Ik trek mezelf niet in twijfel. Ik doe keihard mijn best voor het team en ik wil altijd alles geven om beter te worden. Dat doe ik dit seizoen dus ook en hopelijk behaal ik mijn doelen, mijn gehoopte aantal treffers en help ik dit elftal kampioen te worden”, zegt de Fransman. “Dat zijn de belangrijkste zaken voor mij.”

“Daarnaast houd je toch altijd haters en mensen die je niets aan vinden. Maar wat maakt mij dat uit? Ik ga er echt niet van wakker liggen, hoor”, beweert Giroud. Zondag neemt hij het met zijn club op tegen Chelsea, de regerend kampioen van Engeland. Momenteel staan the Blues slechts veertiende, maar de eerste ontmoeting in september leverde een 2-0 overwinning op voor Chelsea op Stamford Bridge.

Bezig met laden …