voetbalzone

‘Het was dom van me, je kunt niet zomaar een vent gaan kussen’

Thijs Post01 jun 2011, 12:13
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2011, 12:13
Advertentie

Victor Civarelli is een jeugdtrainer van Boca Juniors en de coach is door een opmerkelijk voorval op straat gezet. De trainer van de Argentijnse club zou een speler van zestien jaar op de mond gezoend hebben en moest vertrekken. “Het ging om een geintje zonder bijbedoeling. Maar het was dom van me. Je kunt niet zomaar een vent gaan kussen”, verklaarde Civarelli na het incident.

Het jeugdteam van Boca Juniors speelde tegen Instituto en won die wedstrijd afgetekend met 7-2. Tijdens een van de treffers kwam de zestienjarige doelpuntenmaker een feestje vieren met zijn trainer. “Die knul kwam op me af gerend om met me te juichen, ook al heb ik hem niet aangeraakt met mijn mond”, liet Civarelli optekenen in Olé.

Civarelli vindt de straf te zwaar. “Het doet me pijn, want ze kennen me goed bij Boca. Ik weet dat die jongen er ook mee zit, maar ik ga hem niet vragen voor me op te komen.” De kussende oefenmeester was behalve jeugdtrainer ook werkzaam als keeperstrainer van de hoofdmacht. “Dit heeft ook invloed bij het zoeken naar een nieuwe baan”, besloot Civarelli.

Bezig met laden …