voetbalzone

‘Ik begrijp nog steeds niet waarom Mourinho mij liet vertrekken’

Thijs Post08 jun 2015, 13:58
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 13:58
Advertentie

Kevin De Bruyne heeft een ijzersterk seizoen achter de rug bij VfL Wolfsburg en de Belg wordt gezien als een van de beste middenvelders van de Bundesliga. Hij wordt in verband gebracht met een megatransfer naar Manchester City, dat vijftig miljoen euro zou willen betalen. De Bruyne stond in het verleden al onder contract in de Premier League, maar hij kreeg geen kans bij Chelsea.

voetbalzone

“Ik begrijp nog steeds niet waarom José Mourinho mij liet vertrekken”, zegt De Bruyne tegen de Engelse media over de coach van Chelsea. “Ik heb er nooit met hem over gesproken. Ik begon te spelen en plots was het afgelopen. Na vier maanden heb ik gevraagd om een transfer. Ik wilde niet bij een club zijn waar ik niet eens tien minuten mocht voetballen.”

“Heeft Mourinho gezegd dat het aan mijn houding op de training lag? Hij mag dat excuus gebruiken, maar niet de mensen die mij niet hebben zien trainen. Bij de nationale ploeg van België of in de Bundesliga is er nooit over geklaagd. Ik ben niet boos. Ik ging naar Wolfsburg, Chelsea kreeg geld, iedereen blij.”

Bezig met laden …