voetbalzone

‘Ik hoor bij het meubilair van Manchester City, maar moet blijven presteren’

Gijs Freriks20 mrt 2016, 10:07
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2016, 10:07
Advertentie

Joe Hart, Vincent Kompany en Pablo Zabaleta speelden al voor de overname door Sheikh Mansour voor Manchester City en hebben de club dus flink zien veranderen. The Citizens pakten onder meer twee landstitels, tweemaal de Capital One Cup en één keer de FA Cup en staan dit seizoen in de kwartfinale van de Champions League.

/

“Het is mooi om te zien wat wij drie voor City hebben gedaan, maar ik moet ook constateren dat we allemaal nog even hongerig zijn. We willen steeds maar meer. Het zou stom zijn om te denken dat als je tot het meubilair van de club behoort, je kan blijven, want deze club wil altijd het grootste en het beste. Als je niet meer aan de verwachtingen kan voldoen, zit je tijd er hier waarschijnlijk snel op”, aldus Hart in de Daily Mirror.

“Ik heb het geluk gehad dat ik met de club ben meegegroeid, maar we blijven natuurlijk voor onze toekomst spelen. Je moet het beste uit jezelf willen halen. We horen zeker bij de beste clubs van Engeland, dus je moet een topniveau halen om voor Manchester City te kunnen spelen”, besluit Hart. Collega Zabaleta laat zich in dezelfde tabloid alvast uit over de komst van Josep Guardiola en wat de huidige selectie daar allemaal van meekrijgt.

“We moeten met de situatie omgaan, maar het is niet makkelijk. Er wordt namelijk veel gespeculeerd over nieuwe spelers en over het vertrek van bepaalde spelers. Wat we daarom moeten doen, is ons meer focussen op het nu. We hebben de kwartfinale van de Champions League bereikt en dat is weer een nieuwe stap voor deze club. Tegelijkertijd blijft Leicester City winnen. Het gat is groot, maar er komen nog enkele grote wedstrijden aan en die moeten we allemaal zien te winnen”, aldus Zabaleta.

Bezig met laden …